Povezane vesti
Pekovićeva poruka: Nemam čarobni štapić da odjednom sve nestane
Mozzart sport 01.12.2016
"Moramo da budemo trezveni, da se prisetimo kakva je bila situacija, da klub nije imao predsednika, trenera, igrače, teturao se po ivici gašenja", kaže predsednik Partizana. Partizan se nalazi u periodu oporavka kluba, a predsednik Nikola Peković nije… »
Peković: Hteo sam da Duletu damo sav novac...
Mondo 01.12.2016
"Dule je legenda kluba, bio mi je trener, toliko je igrača i uspeha napravio u Partizanu. Ali, osetio sam da je došlo do neke vrste zasićenja, da je vreme za promenu. Stojim iza svake odluke", rekao je predsednik KK Partizan, Peković. Te 2015. godine… »
Otvoreno o svemu: Peković govorio o finansijama, Vujoševiću, Evroligi…
Hot sport 01.12.2016
Predsednik Partizana govorio je o sadašnjosti i budućnosti trofejnog kluba. Na mesto predsednika KK Partizan, Nikola Peković imenovan je u leto 2015. godine. Prihvatio je ‘fotelju’ u voljenom klubu kako bi spasio gašenja, a zatim i postavio na… »
Vesti dana »

Politička artikulacija protesta tema na svim univerzitetima: Studenti uporedo rade i na promenama određenih zakona
N1 Info pre 37 minutajoš 44 povezane

Svi mislili da će padati kiša za Prvi maj, stigla nova prognoza: Sprema se obrt i prava letnja temperatura
Pravda pre 3 satajoš 28 povezanih

Jokić o Teodosiću i Partizanu posle pobede u Los Anđelesu (video)
Sportski žurnal pre 8 satijoš 27 povezanih

Automobil uleteo u masu na festivalu u Vankuveru: Najmanje 11 osoba stradalo, više od 20 povređeno
Euronews pre 2 satajoš 42 povezane

Interov košmar traje, ispušta titulu iz ruku: Klaudio Ranijeri (73) ne prestaje da pravi čuda u Italiji
Mondo pre 2 satajoš 39 povezanih