Povezane vesti
Pekovićeva poruka: Nemam čarobni štapić da odjednom sve nestane
Mozzart sport 01.12.2016
"Moramo da budemo trezveni, da se prisetimo kakva je bila situacija, da klub nije imao predsednika, trenera, igrače, teturao se po ivici gašenja", kaže predsednik Partizana. Partizan se nalazi u periodu oporavka kluba, a predsednik Nikola Peković nije se… »
Peković: Hteo sam da Duletu damo sav novac...
Mondo 01.12.2016
"Dule je legenda kluba, bio mi je trener, toliko je igrača i uspeha napravio u Partizanu. Ali, osetio sam da je došlo do neke vrste zasićenja, da je vreme za promenu. Stojim iza svake odluke", rekao je predsednik KK Partizan, Peković. Te 2015. godine… »
Otvoreno o svemu: Peković govorio o finansijama, Vujoševiću, Evroligi…
Hot sport 01.12.2016
Predsednik Partizana govorio je o sadašnjosti i budućnosti trofejnog kluba. Na mesto predsednika KK Partizan, Nikola Peković imenovan je u leto 2015. godine. Prihvatio je ‘fotelju’ u voljenom klubu kako bi spasio gašenja, a zatim i postavio na zdrave… »
Vesti dana »
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 52 povezane
Izdao svoje igrače, dozvolio Srbiji da pobedi, a sada se oglasio: Evo šta je rekao ne baš snalažljivi seletkor Nemaca!
Hot sport pre 6 minutajoš 57 povezanih
UNS: Utvrditi ko stoji iza napada na Instagram naloge portala Nova.rs i nedeljnika Radar
Insajder pre 6 satijoš 11 povezanih
Francuski general: NATO se neće boriti sa SAD ako zauzmu Grenland
Radio 021 pre 1 satjoš 38 povezanih