Povezane vesti

Plavšić došao na trening

Plavšić došao na trening

Dnevnik 02.12.2016
Za pristalice fudbalera Crvene zvezde lepe vesti stižu dan nakon utakmice sa ekipom Mladost(2:2), koja je osim rezultatskog neuspeha donela i povredu Srđana Plavšića. Iako je prvi utisak bio drugačiji, ispostavilo se da povreda omalenog veziste nije… »
Milosavljević pozvao Plavšića da mu se izvini

Milosavljević pozvao Plavšića da mu se izvini

Sportski žurnal 02.12.2016
Nije jedan od najboljih igrača Mladosti iz Lučana Ratomir Milosavljević imao nameru da povredi Srđana Plavšića, zato je juče bio uporan da pronađe broj telefona prvotimca Crvene zvezde kako bi mu uputio izvinjenje. – Milosavljević se izvinio… »
Plavšić za mondo: Javio se Milosavljević, ali...

Plavšić za mondo: Javio se Milosavljević, ali...

Mondo 02.12.2016
"Mnogo više me boli izjava trenera Milovanovića nego noga", razočaran je povređeni fudbaler Crvene zvezde. "Da nisam poskočio, ko zna šta bi bilo", vraća film Srđan Plavšić na četvrtak veče i početak drugog poluvremena između Crvene zvezde i… »
Plavšić otkrio kada se vraća na teren!

Plavšić otkrio kada se vraća na teren!

Sportske.net 02.12.2016
Krilni fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić oglasio se nakon povrede koju je zadobio u duelu sa lučanskom Mladosti. Srećom, povreda nije teže prirode. Poslednju utakmicu 18. kola domaćeg fudbalskog šampionata obeležile su nemile scene na terenu… »
Plavšić: Mogao je nogu da mi polomi!

Plavšić: Mogao je nogu da mi polomi!

Večernje novosti 02.12.2016
Takav bol još nisam osetio, noga mi je odmah utrnula Nije mi se ni izvinio, ni on niti bilo ko iz Lučana, ogorčen je fudbaler Zvezde Srđan Plavšić. START je bio "za zatvor", i prava je sreća što nije bilo težih posledica. Slika kada igrač… »
Plavšić za mozzart Sport: Jeziv osećaj, spasilo me što sam poskočio... I dalje čekam izvinjenje

Plavšić za mozzart Sport: Jeziv osećaj, spasilo me što sam poskočio... I dalje čekam izvinjenje

Mozzart sport 02.12.2016
"Takav bol tokom dosadašnje karijere nisam osetio. Baš sam se uplašio, posebno kada sam video da mi je kramponima pokidao i štucnu", poručuje za naš portal omaleni vezista. Od hvatanja za glavu i muka do uzdaha olakšanja. Takav put raspoloženja su… »
Jezivo: Pogledajte kako se Plavšić uvijao od bolova nakon starta Milosavljevića /video/

Jezivo: Pogledajte kako se Plavšić uvijao od bolova nakon starta Milosavljevića /video/

Sportal blic 02.12.2016
Na poslednjoj utakmici 18. kola Superlige između Crvene zvedze i Mladosti viđene su dve povrede, od čega je jedna Srđana Plavšića delovala izuzetno bolno. U 49. minutu Mladost je ostala sa igračem manje, pošto je Radomir Milosavljević dobio drugi… »
Bod kao kuća: Milovanović: Čudno je što je utakmica produžena sedam minuta

Bod kao kuća: Milovanović: Čudno je što je utakmica produžena sedam minuta

Sportal blic 01.12.2016
Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je posle remija (2:2) sa Crvenom zvezdom da je njegov tim nije zaslužio da izgubi na stadionu "Rajko Mitić". Foto: M. Cvetković / RAS Srbija Nenad Milovanović Utakmicu je obeležio pogibljeni start… »
Dobre vesti za zvezdu: Plavšić lakše povređen

Dobre vesti za zvezdu: Plavšić lakše povređen

Sportal blic 01.12.2016
Povreda Srđana Plavšića, ipak, nije ozbiljnije prirode, iako je u prvi mah delovalo da fudbaleru Crvene zvezde predstoji duža pauza. Foto: L. Dumeljić / RAS Srbija Srdjan Plavšić Prema informacijama iz kluba, Plavšić nije teže povređen. Zbog… »

Vesti dana »