Povezane vesti
Poraz u lošem trenutku
Politika 02.12.2016
U kvalitetnoj utakmici i sjajnoj atmosferi košarkaši Žalgirisa nadigrali Crvenu zvezdu u Beogradu – 88:79 (24:16, 18:28, 24:22, 22:13). – Ključni momenat – dosuđena tehnička greška Simonoviću u 28. minutu. Poraz košarkaša Crvene zvezde u… »
Lekcija Litvanaca očajnoj Zvezdi
Vesti online 02.12.2016
Šesti poraz crveno-belih u Evroligi, a već treći u Beogradu. U 10. kolu evro elite, Žalgiris je očitao lekciju očajnoj Crvenoj zvezdi - 88:79 pred više od 7.000 navijača u "Pioniru" i ostvario četvrti trijumf, prvi na gostovanjima. Četa Dejana… »
Simonović: Ja sam kriv, poremetio sam ekipu!
Vesti online 02.12.2016
Najbolji igrač Crvene zvezde u ovoj sezoni Marko Simonović napravio je nesmotreni potez u 28. minutu meča sa Žalgirisom, kada je dobio tehničku grešku zbog burnog reagovanja na četvrtu ličnu grešku. Do tada je bio sjajan, postigao je 16 poena i… »
Srčana Zvezda pala u finišu!
Mondo 02.12.2016
Žalgiris u četvrtoj četvrtini iskoristio visinsku prednost i dužu klupu da odnese bodove iz Beograda. Simonović dobio petu ličnu u 28. minutu, potom ispao i Dangubić. Mitrović u timu, ali bez efekta. Dobro se Crvena zvezda nosila sa Žalgirisom… »
Simonović kategoričan: Ja sam kriv za poraz!
Hot sport 02.12.2016
Jedan od najboljih igrača crveno-belih u večerašnjem meču protiv Žalgirisa, Marko Simonović, preuzeo je odgovornost za poraz od 88:79. – Napravio sam glupost i doveo ekipu u problem. Ja sam kriv za poraz – rekao je Marko Simonović posle… »
Crvena zvezda - Žalgiris 79:88 (kraj)
Večernje novosti 02.12.2016
Crveno-beli su u dvorani "Aleksandar Nikolić", u meču 10. kola elitnog takmičenja, izgubili od litvanskog šampiona - 88:79. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u meču 10. kola Evrolige. U beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" slavio je… »
Zvezda pala na kraju
Dnevnik 02.12.2016
Iskoristili su košarkaši Žalgirisa visinsku prednost i dužu klupu da odnesu bodove iz Beograda. Simonović je dobio petu ličnu u 28. minutu, a potom je ispao i Dangubić. Crvena zvezda – Žalgiris 79:88 (16:24, 28:18, 22:24, 13:22) BEOGRAD… »
Kraj: Crvena zvezda - Žalgiris 79:88
Mozzart sport 02.12.2016
Pratite dešavanja iz utakmice desetog kola Evrolige iz dvorane Aleksandar Nikolić uživo na portalu mozzartsport.com. KRAJ UTAKMICE - 79:88! Loša utakmica za Crvenu zvezdu. Tačnije, od trenutka kada je Marko Simonović napustio teren sve je krenulo… »
Od njih smo viđali dosta više, a danas su imali minus indeks... (TVITOVI)
Sportske.net 02.12.2016
Crvena zvezda večeras nije izdržala pritisak, poraženi su i drugi put ove sezone u Pioniru u Evroligi od Žalgirisa. Novi poraz Crvene zvezde u Evroligi, 6. u ovoj sezoni, izgleda da je "Pionir" ove sezone u ovom takmičenju uklet za Crvenu zvezdu… »
Zvezda stala posle isključenja Simonovića: Žalgiris na mišiće do pobede
Mozzart sport 02.12.2016
U desetom kolu Evrolige litvanski velikan slavio 88:79. Napad bez Crvene zvezde nije isti sa i bez Marka Simonovića. Ekipa Dejana Radonjića kompletnu teću četvrtinu odigrala je bez svog najboljeg igrača, koji je zaradio tehničku grešku u finišu te… »
Simonović priznaje: Napravio sam glupost, jedini sam krivac za poraz!
Mozzart sport 02.12.2016
"Ali, vratiću ja to momcima" Kad Marka Simonovića nema na parketu - Crvena zvezda ne može da sprovede zamisli u delo! To je postalo jasno posle večerašnjeg poraza od Žalgirisa, gde se prilično jasno videlo koliko srpskom i regionalnom prvaku znači… »
Uživo: Borba za korak ka evroligaškom vrhu, Zvezda - Žalgiris
Sportal blic 02.12.2016
Košarkaši Crvene zvezde od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić", nekadašnjem Pioniru, igraju protiv Žalgirisa meč 10. kola Evrolige, a sva zbivanja sa tog susreta možete da pratite uživo uz Blicsport.rs. KRAJ Zvezda - Žalgiris 79:88 Kraj utakmice… »
Šta je rekao Radonjić posle bolnog poraza?
Vesti online 02.12.2016
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, očekivano, nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika, koji su po treći put pokekli u Beogradu. - Nisam zadovoljan nijednim igračem kada izgubimo utakmicu - rekao je Radonjić na pitanje novinara kako komentariše… »
Radonjić: Najteža utakmica do sada
Mondo 02.12.2016
"Da smo pobedili Žalgiris, bila bi to naša najveća pobeda ove sezone u Evroligi", smatra trener Crvene zvezde mts. Foto: MN Press Problem sa nedostatkom još jednog centra u Crvenoj zvezdi mts sve je uočljiviji. Videlo se to i protiv Žalgirisa, koji… »
Simonović: Jedini sam krivac!
Mondo 02.12.2016
Srpski reprezentativac preuzeo odgovornost za poraz od Žalgirisa, kome je kumovao prigovorom za petu ličnu grešku. Vodila je Crvena zvezda 61:57, kada je Marko Simonović faulirao Arturasa Milaknisa, a onda zbog prigovora zaradio i tehničku grešku… »
Zvezda izgubila od Žalgirisa u Beogradu
Novi magazin 02.12.2016
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od Žalgirisa sa 79:88 (16:24, 28:18, 22:24, 13:22) u utakmici 10. kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Milko Bjelica sa 19 poena i pet skokova, Marko Simonović postigao je 16… »
EL - Neosvojiva tvrđava postala ukleta, Zvezda poražena u "Pioniru"!
Sportske.net 02.12.2016
Košarkaši Crvene zvezde mt:s pretrpeli su drugi ovosezonski poraz u Evroligi u hali "Aleksandar Nikolić", a šesti od početka takmičenja. Nakon Darušafake u popularnom "Pioniru" slavio i Žalgiris. Dvorana koja je u prethodnim sezonama slovila za… »
Zvezdo, sad sipaj trojke po Žalgirisu!
Sportal blic 02.12.2016
Februara 2015. košarkaši Crvene zvezde su u duelu sa Žalgirisom van linije 6,75 šutirali 0/19 i zbog toga izgubili meč, ali i šansu za Top 8 fazu Evrolige. Neka ovog petka (19) bude sve drugačije! Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Novi ispit… »
Svi u napad na Žalgiris
Večernje novosti 02.12.2016
Crveno-beli u 10. kolu Evrolige u "Pioniru" dočekuju zahuktalog litvanskog šampiona (19.00). Radonjić: Bila bi ovo teška utakmica i da Luka Mitrović nije povređen. UOČI početka sezone, kladionice su smestile Crvenu zvezdu i Žalgiris na dva… »
Vesti dana »
NBA: Jokić do tripl-dabla za tri četvrtine, surovi Džejms bolji od Karija (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Baltičke zemlje se konačno rastaju od Putina i lukašenka: Više neće biti povezane s električnim mrežama Rusije i Belorusije, oglasio se Kremlj
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih
Grenel: Kurti je u zabludi, odnosi Vašingtona i Prištine nikad nisu bili na nižem nivou
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih