Повезане вести

Јелена Јанковић за магазин ГЛОРИА: Нисам љута на Ану Ивановић што ме није звала на свадбу

Јелена Јанковић за магазин ГЛОРИА: Нисам љута на Ану Ивановић што ме није звала на свадбу

Свет & Скандал 02.12.2016
Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић говори о новој љубави и истиче како не замера Ани Ивановић што јој није упутила позив за венчање и свадбу с Баштијаном Швајнштајгером. “Са Аном и Новаком се углавном виђам на турнирима… »
Јелена Јанковић ексклузивно за ГЛОРИЈУ: Поново волим! Не замерам Ани што ме није звала на свадбу!

Јелена Јанковић ексклузивно за ГЛОРИЈУ: Поново волим! Не замерам Ани што ме није звала на свадбу!

Свет & Скандал 02.12.2016
Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић говори о новој љубави и истиче како не замера Ани Ивановић што јој није упутила позив за венчање и свадбу с Баштијаном Швајнштајгером У првој исповести после завршетка спортске каријере… »
Не замера Ани што је није звала на свадбу!

Не замера Ани што је није звала на свадбу!

Мондо 02.12.2016
Јелена Јанковић је истакла како има нову љубав, али и прокоментарисала свадбу колегинице Ане Ивановић. Иако је недавно остала без титуле у Кини, некада најбоља тенисерка света (2008) Јелена Јанковић у све нове подухвате улази с… »

Вести дана »