Povezane vesti
Partizan posle produžetka pobedio Ludvigzburg
Press 07.12.2016
Košarkaši Partizana ostvarili su četvrtu pobedu u FIBA Ligi šampiona, pošto su sinoć u utakmici 8. kola E grupe, posle produžetka savladali nemački Ludvigzburg sa 86:82 (21:12, 16:23, 19:23, 16:14, 14:10). foto: tanjug.rs Košarkaši Partizana… »
Pobeda uz dosta drame
Danas 07.12.2016
Posle dva i po sata provedenih na parketu i jednog produžetka, previše oscilacija i grešaka na obe strane i neverovatnih 69 slobodnih bacanja, uz dosta drame i malo sportske sreće, košarkaši Partizana su još jednom “na mišiće” savladali… »
Nova neizvesna završnica crno-belih: Partizan posle produžetka savladao Ludvigsburg
Večernje novosti 06.12.2016
Crno-beli pred svojim navijačima savladali nemački tim sa 86:82 u meču koji je trajao dva sata i 23 minuta... STEFAN Birčević je u Ludvigsburgu sa zvukom sirene, na asistenciju Branislava Ratkovice, spakovao premijernu pobedu u Ligi šampiona za… »
Treće poluvreme: Džikić molio navijače da ne vređaju igrače
Sportal blic 06.12.2016
Utakmica 8. kola E grupe FIBA Lige šampiona između Partizana i Ludvigzburga imala je treće poluvreme kada je trener crno-belih Aleksandar Džikić uzeo mikrofon i obratio se navijačima. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Aleksandar Džikić - Mene… »
Žalio se na sudije: Trener Ludvigzburga: Navijači su nas gađali i pljuvali
Sportal blic 06.12.2016
Trener Ludvigzburga Džon Patrik uložio je žalbu na suđenje, a ne na ponašanje navijača, iako je na utakmici 8. kola FIBA Lige šampiona pogođen tvrdim predmetom u glavu. Foto: V. Tegeltija / RAS Srbija Džon Patrik - Suđenje je bilo u redu do 28… »
Džikić navijačima: Ne zviždite našim igračima, mi to ne radimo
Večernje novosti 06.12.2016
Bilo je uzbudljivo preko svake mere, ali smo pravili previše gluposti. Mene mogu da vređaju, ali nemojte košarkaše da mi dirate - kaže trener Partizana. Trener košarkaša Partizana imao je poručio je navijačima posle večerašnje utakmice da… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac s mačetom i noževima u Kapitolu pred dolazak Donalda Trumpa: Drama u Vašingtonu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Produžen pritvor dvojici Srba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Bmw bežao od policije, pa sleteo s: Puta?! Drama na Voždovcu: Prošao između dva drveta, patrola odmah stigla za njim (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana