Повезане вести

Чоколинда: Изнервирала Хрвате, а ово су одговорили из њеног кабинета на актуелну аферу!

Чоколинда: Изнервирала Хрвате, а ово су одговорили из њеног кабинета на актуелну аферу!

Правда 08.12.2016
Хрватску председницу тамошња јавност линчовала јер је деци уз своју слику поклонила и по слаткиш из Србије, што је лидер СРС похвалио рекавши да му је „Колиндица сада веома драга“. Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић… »
Шешељ: Загребом ћу прошетати као председник Србије

Шешељ: Загребом ћу прошетати као председник Србије

Н1 Инфо 08.12.2016
Лидер радикала Војислав Шешељ рекао је новинарима у Скупштини Србије да ће прошетати Загребом као председник Србије, после избора. Извор: Н1 Он је рекао да очекује да ће председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић укинути… »
Хрватска председница се извинила због српских чоколада

Хрватска председница се извинила због српских чоколада

Недељник 08.12.2016
"Веома сам разочарана јер лично заступам и подржавам кампању 'Купујмо хрватско'. У тој кошари су се нашли производи који нису били хрватске производње, а који се налазе на хрватском тржишту. Хрватска председница мора да… »
Хрвати исмејали "аферу чоколадице" на друштвеним мрежама

Хрвати исмејали "аферу чоколадице" на друштвеним мрежама

Н1 Инфо 08.12.2016
Само неколико српских чоколадица узбуркало је страсти у Хрватској. Наиме, хрватска председница Колинда Грабар Китаровић поделила је деци у Дубровнику чоколдице суботичког "Пионира", да би се након бурне реакције родитеља и дела… »
​Хрватска председница после српских чоколадица објашњава зашто је делила и своје слике

​Хрватска председница после српских чоколадица објашњава зашто је делила и своје слике

Невсвеек 08.12.2016
Осим спорних српских чоколадица, Колинда Грабар Китаровић је у Дубровнику присутним малишанима делила и своју фотографију. Портпарол председнице Лука Ђурић изјави је јуче за Нови лист да је реч о уобичајеној пракси која је на… »
Афера чоколадице: Китаровић срљала из грешке у грешку

Афера чоколадице: Китаровић срљала из грешке у грешку

Н1 Инфо 08.12.2016
Хрватски новинар Борис Рашета сматра да је председница Колинда Грабар Китаровић срљала из грешке у гешку када је у питању афера поделе "Пионирових" чоколадица у Дубровнику. "Мени је несхватљиво да се на једном бенигном и… »
Власник Пионира: Не знам шта је проблем, па и Вучић највише воли Крашеве наполитанке

Власник Пионира: Не знам шта је проблем, па и Вучић највише воли Крашеве наполитанке

БизЛифе 08.12.2016
Фото: ИоуТубе сцреенсхот Први човек Алцо гроупа, Мирољуб Алексић, у чијем је власништву фабрика Пионир из Суботице, а чије је чоколадице деци у уторак у Дубровнику поделила председница Колинда Грабар Китаровић, казао је да не… »
Колинда броји крвна зрнца чоколадици!

Колинда броји крвна зрнца чоколадици!

Ало 08.12.2016
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић је приликом посете Дубровнику у уторак поводом Дана дубровачких ветерана поделила дубровачким малишанима чоколадице српског „Пионира“, што је изазвало бес појединих родитеља и дела… »

Вести дана »