Повезане вести

Хашки трибунал тражи помоц́ СБ за хапшење троје радикала

Хашки трибунал тражи помоц́ СБ за хапшење троје радикала

Вести онлине 08.12.2016
Председник Хашког трибунала Кармел Агијус позвао је у четвртак Савет безбедности УН да обезбеди да Србија поступи по налозима тог суда за хапшење троје српских радикала, који су издати пре 22 месеца. Поред тога, у обрац́ању… »
Хашки трибунал затражио од Савета безбедности УН да обезбеди изручење троје чланова СРС

Хашки трибунал затражио од Савета безбедности УН да обезбеди изручење троје чланова СРС

Где инвестирати 08.12.2016
Председник Хашког трибунала Кармел Адјијус (Цармел) позвао је данас Савет безбедности УН да обезбеди да Србија поштује своју обавезу да Трибуналу изручи троје чланова Српске радикалне странке, које је оптужио за непоштовање… »
Брамерц упоран у хапшењу Срба: Ратни злочинци се и даље славе

Брамерц упоран у хапшењу Срба: Ратни злочинци се и даље славе

Правда 08.12.2016
Главни тужилац хашког трибунала Серж Брамерц изразио је данас забринутост Тужилаштва због тога што политичари и владини званичници у региону "поткопавају поверење" у правосудно позивање на одговорност за ратне злочине и… »
Брамерц: Србија игнорише и крши своје обавезе према Хагу

Брамерц: Србија игнорише и крши своје обавезе према Хагу

Србија данас 08.12.2016
Што се тиче кривичног гоњења за ратне злочине на националном нивоу у бившој Југославији, тужилац је одао признање позитивним резултатима Тужилаштва Босне и Херцеговине. Главни тужилац хашког трибунала Серж Брамерц изразио је… »
Шешељ: Оптужени пред Хашким трибуналом казне да служе у Србији

Шешељ: Оптужени пред Хашким трибуналом казне да служе у Србији

Вечерње новости 08.12.2016
Председник СРС позвао Владу да на седници Савета безбедности Уједињених нација затражи да сви оптужени пред Хашким трибуналом казне издржавају у Србији. БЕОГРАД - Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ позвао… »
Шешељ признао: Ја сам Колинди послао пун шлепер српских чоколадица, а она их дала српској деци у Дубровнику!

Шешељ признао: Ја сам Колинди послао пун шлепер српских чоколадица, а она их дала српској деци у Дубровнику!

Правда 08.12.2016
Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио да је он лично послао пун шлепер чоколадица из Србије председници Хрватске Колинди Грабар Китаровић... Поводом чоколадица из Србије које су биле у пакетићима, које је… »
Шешељ: Послао сам Колинди пун шлепер чоколадица

Шешељ: Послао сам Колинди пун шлепер чоколадица

Мондо 08.12.2016
Лидер СРС Војислав Шешељ изјавио је данас да очекује да хрватска председница Колинда Грабар Китаровић укине забрану његовог уласка у Хрватску, коју је донео бивши потпредседник хрватске владе Томислав Карамарко. Фото… »
Шешељ: Оптужени Срби у Хагу казне да служе у Србији

Шешељ: Оптужени Срби у Хагу казне да служе у Србији

Дневник 08.12.2016
Лидер СРС Војислав Шешељ изјавио је данас да на седници Савета безбедности Уједињених нација, Србија треба да затражи да сви осуђени Срби пред Хашким трибуналом казне издржавају у Србији. На конференцији за новинаре у… »

Вести дана »