Povezane vesti
Vlada je tražila krivca za odluku o vakcinama
Danas 08.12.2016
* Smiljka Mileusnić Adžić: Nikakva odšteta ne može meni i mojoj deci da nadoknadi 150 dana u pritvoru, za to neko treba da odgovara. Odluka tužilaštva da nakon višegodišnjeg postupka odustane od daljeg gonjenja u slučaju afere "vakcina", iznenadila je… »
Afera vakcine: Vukajlović: Nije bilo krivičnog dela u tome za šta smo bili optuženi
Blic 08.12.2016
- Očekivala sam takvu odluku tužilaštava, jer nije bilo nikakvog krivičnog dela u tome za šta smo bili optuženi - rekla je za “Blic” Svetlana Vukajlović, bivša direktorka Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje. Protiv nje se vodio sudski postupak… »
Vesti dana »
Putinov savetnik: Sastanak u Kremlju SAD i Rusije o Ukrajini bio produktivan, ali još ima posla
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
"Izgubićemo jednu od najprofitabilnijih i najvećih kompanija u Srbiji": Kako će obustava rada Rafinerije uticati na budžet, inflaciju, tržište (video)
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana
Zavela poznatog sportistu: Glumica se na premijeri "Povratka Žikine dinastije" pojavila u providnom, a ovo je njen muž sa kojim ima sina: "Dok ja radim, on sve obavlja oko deteta"
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana
Narodna skupština glasa o 58 tačaka, među kojima je i predlog budžeta za 2026. godinu
RTS pre 51 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 3. decembar: Mestimično sa kišom, na planinama moguć slab sneg
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane