Povezane vesti
Otvoren Vicekonzulat Italije u Subotici
Subotica.com 08.12.2016
U našem gradu danas je svečano otvoren Vicekonzulat republike Italije, prva konzularna kancelarija ove zemlje van Beograda. Počasni Vicekonzulat svečano su otvorili ambasador Italije Đuzepe Manco, predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović i gradonačelnik… »
Otvoren vicekonzulat Italije u Subotici
RTV 08.12.2016
SUBOTICA - Počasni vicekonzulat Italije, prva konzularna kancelarija ove zemlje u Srbiji koja je van Beograda, danas je svečano otvorena, u zgradi "DDOR Novi Sad" u Subotici. Ovaj vicekonzulat je nadležan za Vojvodinu u kojoj Italija zauzima prvo mesto… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Mančester siti zaleđen u Norveškoj: Bodo Glimt šokirao Gvardiolu i "građane" het-trik nestvarnog Hega! Golčina Stankovića u pokeru Briža u Kazahstanu!
Kurir pre 30 minutajoš 27 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 55 minutajoš 58 povezanih