Povezane vesti
Nakon osvajanja nagrade u Irskoj: Slaven Došlo po prvi put pred novosadskom publikom
Blic 08.12.2016
Mladi glumac Slaven Došlo, koji se proslavio ulogom u filmu "Pored mene" gde je igrao gej srednjoškolca koga drugovi brutalno maltretiraju, večeras premijerno igra u Novom Sadu. Tek što se vratio iz Irske sa međunarodnog filmskog festivala u Kilkeni, gde… »
Nagrađeni Slaven Došlo večeras premijerno pred Novosađanima (foto)
Svet & Skandal 08.12.2016
Mladi glumac Slaven Došlo, koji se proslavio ulogom u filmu “Pored mene” gde je igrao gej srednjoškolca koga drugovi brutalno maltretiraju, večeras premijerno igra u Novom Sadu. Tek što se vratio iz Irske sa međunarodnog filmskog festivala u Kilkeni, gde… »
Nagrađeni Slaven Došlo premijerno pred Novosađanima
Story 08.12.2016
Tek što se vratio iz Irske sa međunarodnog filmskog festivala u Kilkeni, gde je ovenčan nagradom za ulogu Lazara u filmu "Pored mene", sve popularniji mladi glumac Slaven Došlo pokloniće se novosadskoj publici gde će večeras, 8. decembra, od 20.30h u… »
Vesti dana »
Svi su ostali zatečeni! Šta to radi brat Nikole Jokića usred meča (video)
Večernje novosti pre 20 minutajoš 51 povezana
Etiopljanin Gudeta Gada Gemsisa pobednik 39. Beogradskog maratona uz novi rekord staze, drugi je Makedonac Ivanovski
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 24 povezane
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 19. do 26. aprila)
Pressek pre 2 satajoš 20 povezanih
Pregovori oko prodaje NIS-a teški, postoje crvene linije: Žolt na sastanku sa Đedović Handanović, razgovori se nastavljaju u Beogradu
Blic pre 45 minutajoš 16 povezanih
Petković: Zajednica srpskih opština nije formirana ni 13 godina nakon Briselskog sporazuma
Beta pre 10 minutajoš 13 povezanih