Povezane vesti
Nakon osvajanja nagrade u Irskoj: Slaven Došlo po prvi put pred novosadskom publikom
Blic 08.12.2016
Mladi glumac Slaven Došlo, koji se proslavio ulogom u filmu "Pored mene" gde je igrao gej srednjoškolca koga drugovi brutalno maltretiraju, večeras premijerno igra u Novom Sadu. Tek što se vratio iz Irske sa međunarodnog filmskog festivala u Kilkeni… »
Nagrađeni Slaven Došlo večeras premijerno pred Novosađanima (foto)
Svet & Skandal 08.12.2016
Mladi glumac Slaven Došlo, koji se proslavio ulogom u filmu “Pored mene” gde je igrao gej srednjoškolca koga drugovi brutalno maltretiraju, večeras premijerno igra u Novom Sadu. Tek što se vratio iz Irske sa međunarodnog filmskog festivala u… »
Nagrađeni Slaven Došlo premijerno pred Novosađanima
Story 08.12.2016
Tek što se vratio iz Irske sa međunarodnog filmskog festivala u Kilkeni, gde je ovenčan nagradom za ulogu Lazara u filmu "Pored mene", sve popularniji mladi glumac Slaven Došlo pokloniće se novosadskoj publici gde će večeras, 8. decembra, od 20.30h… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 8 satijoš 1 povezana