Povezane vesti
Nakon osvajanja nagrade u Irskoj: Slaven Došlo po prvi put pred novosadskom publikom
Blic 08.12.2016
Mladi glumac Slaven Došlo, koji se proslavio ulogom u filmu "Pored mene" gde je igrao gej srednjoškolca koga drugovi brutalno maltretiraju, večeras premijerno igra u Novom Sadu. Tek što se vratio iz Irske sa međunarodnog filmskog festivala u Kilkeni, gde… »
Nagrađeni Slaven Došlo večeras premijerno pred Novosađanima (foto)
Svet & Skandal 08.12.2016
Mladi glumac Slaven Došlo, koji se proslavio ulogom u filmu “Pored mene” gde je igrao gej srednjoškolca koga drugovi brutalno maltretiraju, večeras premijerno igra u Novom Sadu. Tek što se vratio iz Irske sa međunarodnog filmskog festivala u Kilkeni, gde… »
Nagrađeni Slaven Došlo premijerno pred Novosađanima
Story 08.12.2016
Tek što se vratio iz Irske sa međunarodnog filmskog festivala u Kilkeni, gde je ovenčan nagradom za ulogu Lazara u filmu "Pored mene", sve popularniji mladi glumac Slaven Došlo pokloniće se novosadskoj publici gde će večeras, 8. decembra, od 20.30h u… »
Vesti dana »
Student Hodžić kaže da je udaren s leđa u potiljak u Novom Sadu, opisao šta se dogodilo - objavljen i snimak incidenta
Insajder pre 6 minutajoš 1 povezana
"Sačuvaćemo Maticu srpsku!" Vučević o događajima ispred SNP u Novom Sadu: "Šačica ekstremista želi da određuje ko može, a ko ne može da dođe"
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Novinar o napadu na studente: Čini mi se da su samo čekali priliku da ih napadnu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana