Povezane vesti

Neverovatan obrt! Pogledajte kako Hrvati usred Zagreba dele srpske čokoladice! (video)

Neverovatan obrt! Pogledajte kako Hrvati usred Zagreba dele srpske čokoladice! (video)

BK TV 09.12.2016
"Čoko" skandal je dobio novu dimenziju kojoj se ni Kolinda nije nadala! Zbog velike bure koja se podigla u regionu zbog afere" čokoladica", kada je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović podelila grupi dubrovačke dece srpske čokoladice, usled… »
Delili smo srpske čokoladice usred Zagreba! (video)

Delili smo srpske čokoladice usred Zagreba! (video)

Telegraf 09.12.2016
Samo na portalu Telegraf.rs pratili ste veliku akciju koju smo realizovali u Hrvatskoj - delili smo se srpske čokoladice na Trgu bana Jelačića. Kolinda Grabar-Kitarović, predsednica Hrvatske, verovatno nije ni mogla da nasluti kakvu je lavinu u… »
Hrvati rado uzimali srpske čokoladice u Zagrebu: "Samo da ne dobijem srbonelu!" (VIDEO)

Hrvati rado uzimali srpske čokoladice u Zagrebu: "Samo da ne dobijem srbonelu!" (VIDEO)

Telegraf 09.12.2016
Zvonimir i Hrvoje imali su zadatak da izađu u centar Zagreba i podele 200 srpskih čokoladica ljudima na ulici. Posle skandala koji je potresao srpsko-hrvatske odnose, reakcije Zagrepčana su bile krajnje neočekivane. Na Telegraf.rs večeras ste imali… »
Indeks.hr delio srpske čokoladice u centru Zagreba

Indeks.hr delio srpske čokoladice u centru Zagreba

N1 Info 09.12.2016
Posle skandala sa srpskim čokoladicama hrvatski portal Indeks.hr odlučio je da građanima Zagreba deli srpske čokoladice. Taj portal navodi da su njihovi novinari odlučili da prošetaju po centru Zagreba i podele pokoju srpsku čokoladicu. Oni su… »
VIDEO: Delili srpske čokoladice u centru Zagreba

VIDEO: Delili srpske čokoladice u centru Zagreba

Vesti online 09.12.2016
Posle skandala sa srpskim čokoladicama hrvatski portal Indeks.hr odlučio je da građanima Zagreba deli srpske čokoladice. Taj portal navodi da su njihovi novinari odlučili da prošetaju po centru Zagreba i podele pokoju srpsku čokoladicu. Oni su… »
Vučić: Čokolade su znak problema u hrvatskom društvu

Vučić: Čokolade su znak problema u hrvatskom društvu

Al Jazeera 09.12.2016
Mogao sam donijeti Krašove bajadere, bilo šta iz Hrvatske, ali mi nije do trikova i populizma, rekao je premijer Srbije. Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je slučaj sa čokoladama subotičkog "Pionira" u Hrvatskoj kao "znak problema u… »
Index.hr delio srpske čokoladice u Zagrebu

Index.hr delio srpske čokoladice u Zagrebu

RTV 09.12.2016
ZAGREB - Posle skandala sa srpskim čokoladicama, koje je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović podelila deci u Dubrovniku i burnih reakcija javnosti, hrvatski portal Index.hr odlučio je da večeras građanima Zagreba deli srpske čokoladice… »
Opit: Srpske čokoladice delili Zagrebom (video)

Opit: Srpske čokoladice delili Zagrebom (video)

Mondo 09.12.2016
Redakciju zagrebačkog njuz portala Index.hr skandlozna reakcija predsednice Hrvatske na "srpske čokoladice" " isprovocirala je na svojevrsni "socijalni ekspreiment". Zagrebom su delili srpske slatkiše, pogledajte kako su prošli. Foto: Screenshot… »
Vučić o "Aferi Čokolinda": Imam jednu čokoladu da preporučim

Vučić o "Aferi Čokolinda": Imam jednu čokoladu da preporučim

N1 Info 09.12.2016
Priča o srpskim čokoladama u hrvatskim paketićima ne jenjava. Premijer Aleksandar Vučić danas je kratko prokomentarisao čitav slučaj, rekavši da hrvatska roba normalno dolazi i prolazi u Srbiji bez ikakvih problema. Hrvatska predsednica Kolinda… »
AFP: "Čokolitgejt" Kolinde Grabar Kitarović

AFP: "Čokolitgejt" Kolinde Grabar Kitarović

RTS 09.12.2016
Skandalom sa srpskim čokoladicama, koje je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović podelila deci u Dubrovniku, bavi se i agencija AFP, procenjujući da je ostavio "loš ukus" u ustima kod dva bivša neprijatelja, te da je ionako loše odnose… »
Frans-pres o aferi "čokolitgejt": Kolindine čokoladice "zakiselile" odnose Srbije i Hrvatske kao da je 1999

Frans-pres o aferi "čokolitgejt": Kolindine čokoladice "zakiselile" odnose Srbije i Hrvatske kao da je 1999

Telegraf 09.12.2016
Agencija podseća da se hrvatska predsednica dan kasnije javno izvinila i rekla da nije lično kontrolisala sadržaj paketa koji je podelila deci, i celu aferu nazvala "Čokolitgejt", šaljivo je uporedivši sa čuvenim "Votergejtom. Skandalom sa srpskim… »
Vučić: Mogao sam da se igram i donesem Krašove bajadere, nisam to učinio jer mi nije do trikova

Vučić: Mogao sam da se igram i donesem Krašove bajadere, nisam to učinio jer mi nije do trikova

Srbija danas 09.12.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu nije do trikova i populizma i da recimo donese bajadare hrvatskog "Kraša" i dodao da hrvatska roba normalno dolazi i prolazi u Srbiji bez ikakvih problema. Vučić je novinarima na aerodromu "Nikola… »
Smetaju joj srpske čokoladice, a liči na našu starletu: Sećate li se kako je Srpkinja sa najvećim grudima odbrusila…

Smetaju joj srpske čokoladice, a liči na našu starletu: Sećate li se kako je Srpkinja sa najvećim grudima odbrusila…

Telegraf 09.12.2016
Hrvatska predsednica od kada je preuzela funkciju kontantno privlači pažnju medija, i pozitivnu i negativnu, ali većinom zbog svojih nesmotrenih izjava. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović ponovo je dospela u centar pažnje medija iz regiona… »
AFP: Kolinda čokolitgejtom zakiselila odnose Hrvatske i Srbije do nivoa neviđenog od rata 90-ih!

AFP: Kolinda čokolitgejtom zakiselila odnose Hrvatske i Srbije do nivoa neviđenog od rata 90-ih!

Kurir 09.12.2016
Skandalom sa srpskim čokoladicama, koje je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović podelila deci u Dubrovniku, bavi se danas i agencija AFP, koja kaže da je to ostavilo "loš ukus" u ustima između dva bivša neprijatelja, te da je ionako loše… »

Vesti dana »