Повезане вести

Невероватан обрт! Погледајте како Хрвати усред Загреба деле српске чоколадице! (видео)

Невероватан обрт! Погледајте како Хрвати усред Загреба деле српске чоколадице! (видео)

БК ТВ 09.12.2016
"Чоко" скандал је добио нову димензију којој се ни Колинда није надала! Због велике буре која се подигла у региону због афере" чоколадица", када је хрватска председница Колинда Грабар Китаровић поделила групи дубровачке деце… »
Хрвати радо узимали српске чоколадице у Загребу: "Само да не добијем србонелу!" (ВИДЕО)

Хрвати радо узимали српске чоколадице у Загребу: "Само да не добијем србонелу!" (ВИДЕО)

Телеграф 09.12.2016
Звонимир и Хрвоје имали су задатак да изађу у центар Загреба и поделе 200 српских чоколадица људима на улици. После скандала који је потресао српско-хрватске односе, реакције Загрепчана су биле крајње неочекиване. На… »
Делили смо српске чоколадице усред Загреба! (видео)

Делили смо српске чоколадице усред Загреба! (видео)

Телеграф 09.12.2016
Само на порталу Телеграф.рс пратили сте велику акцију коју смо реализовали у Хрватској - делили смо се српске чоколадице на Тргу бана Јелачића. Колинда Грабар-Китаровић, председница Хрватске, вероватно није ни могла да наслути… »
Индекс.хр делио српске чоколадице у центру Загреба

Индекс.хр делио српске чоколадице у центру Загреба

Н1 Инфо 09.12.2016
После скандала са српским чоколадицама хрватски портал Индекс.хр одлучио је да грађанима Загреба дели српске чоколадице. Тај портал наводи да су њихови новинари одлучили да прошетају по центру Загреба и поделе покоју српску… »
ВИДЕО: Делили српске чоколадице у центру Загреба

ВИДЕО: Делили српске чоколадице у центру Загреба

Вести онлине 09.12.2016
После скандала са српским чоколадицама хрватски портал Индекс.хр одлучио је да грађанима Загреба дели српске чоколадице. Тај портал наводи да су њихови новинари одлучили да прошетају по центру Загреба и поделе покоју српску… »
Вучић: Чоколаде су знак проблема у хрватском друштву

Вучић: Чоколаде су знак проблема у хрватском друштву

Ал Јазеера 09.12.2016
Могао сам донијети Крашове бајадере, било шта из Хрватске, али ми није до трикова и популизма, рекао је премијер Србије. Премијер Србије Александар Вучић оцијенио је случај са чоколадама суботичког "Пионира" у Хрватској као "знак… »
Индекс.хр делио српске чоколадице у Загребу

Индекс.хр делио српске чоколадице у Загребу

РТВ 09.12.2016
ЗАГРЕБ - После скандала са српским чоколадицама, које је хрватска председница Колинда Грабар Китаровић поделила деци у Дубровнику и бурних реакција јавности, хрватски портал Индекс.хр одлучио је да вечерас грађанима Загреба дели… »
Опит: Српске чоколадице делили Загребом (видео)

Опит: Српске чоколадице делили Загребом (видео)

Мондо 09.12.2016
Редакцију загребачког њуз портала Индекс.хр скандлозна реакција председнице Хрватске на "српске чоколадице" " испровоцирала је на својеврсни "социјални експреимент". Загребом су делили српске слаткише, погледајте како су прошли… »
Вучић о "Афери Чоколинда": Имам једну чоколаду да препоручим

Вучић о "Афери Чоколинда": Имам једну чоколаду да препоручим

Н1 Инфо 09.12.2016
Прича о српским чоколадама у хрватским пакетићима не јењава. Премијер Александар Вучић данас је кратко прокоментарисао читав случај, рекавши да хрватска роба нормално долази и пролази у Србији без икаквих проблема. Хрватска… »
АФП: "Чоколитгејт" Колинде Грабар Китаровић

АФП: "Чоколитгејт" Колинде Грабар Китаровић

РТС 09.12.2016
Скандалом са српским чоколадицама, које је хрватска председница Колинда Грабар Китаровић поделила деци у Дубровнику, бави се и агенција АФП, процењујући да је оставио "лош укус" у устима код два бивша непријатеља, те да је… »
Франс-прес о афери "чоколитгејт": Колиндине чоколадице "закиселиле" односе Србије и Хрватске као да је 1999

Франс-прес о афери "чоколитгејт": Колиндине чоколадице "закиселиле" односе Србије и Хрватске као да је 1999

Телеграф 09.12.2016
Агенција подсећа да се хрватска председница дан касније јавно извинила и рекла да није лично контролисала садржај пакета који је поделила деци, и целу аферу назвала "Чоколитгејт", шаљиво је упоредивши са чувеним "Вотергејтом… »
Вучић: Могао сам да се играм и донесем Крашове бајадере, нисам то учинио јер ми није до трикова

Вучић: Могао сам да се играм и донесем Крашове бајадере, нисам то учинио јер ми није до трикова

Србија данас 09.12.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је данас да му није до трикова и популизма и да рецимо донесе бајадаре хрватског "Краша" и додао да хрватска роба нормално долази и пролази у Србији без икаквих проблема. Вучић је новинарима на… »
Сметају јој српске чоколадице, а личи на нашу старлету: Сећате ли се како је Српкиња са највећим грудима одбрусила Колинди…

Сметају јој српске чоколадице, а личи на нашу старлету: Сећате ли се како је Српкиња са највећим грудима одбрусила Колинди…

Телеграф 09.12.2016
Хрватска председница од када је преузела функцију контантно привлачи пажњу медија, и позитивну и негативну, али већином због својих несмотрених изјава. Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић поново је доспела у центар… »
АФП: Колинда чоколитгејтом закиселила односе Хрватске и Србије до нивоа невиђеног од рата 90-их!

АФП: Колинда чоколитгејтом закиселила односе Хрватске и Србије до нивоа невиђеног од рата 90-их!

Курир 09.12.2016
Скандалом са српским чоколадицама, које је хрватска председница Колинда Грабар Китаровић поделила деци у Дубровнику, бави се данас и агенција АФП, која каже да је то оставило "лош укус" у устима између два бивша непријатеља, те… »

Вести дана »