Povezane vesti

Slučaj topčider: Jeremić se pozivao na pokojnog Rakića

Večernje novosti 10.12.2016
Bivši šef diplomatije dao izjavu SBPOK povodom ubistva gardista. Prve informacije, saznaju "Novosti", dobio od Tadićevog šefa kabineta. BIVŠI šef diplomatije Vuk Jeremić dao je u subotu izjavu u prostorijama SBPOK-a u vezi sa ubistvom gardista… »

Vuk Jeremić saslušan povodom afere „Topčider”

Politika 10.12.2016
U pitanju je pokušaj pritiska i zastrašivanja, ocenio bivši šef diplomatije. Vuk Jeremić saslušan je u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) povodom pogibije gardista Dražena Milovanovića i Dragana Jakovljevića u… »

Jeremić dao izjavu u vezi sa slučajem ubistva gardista u Topčideru

Novi magazin 10.12.2016
Nekadašnji savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića Vuk Jeremić završio je sa davanjem izjave u vezi sa smrću dvojice gardista na Topčideru i izjavio da nije mogao da doprinese istrazi onim što zna. Jeremić je u Službu za borbu protiv… »

Jeremić: Saslušanje je pokušaj pritiska i zastrašivanja

Danas 10.12.2016
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je da njegovo saslušanje u vezi ubistva gardista u Topčideru predstavlja pokušaj pritiska, budući da razmišlja o… »

Jeremić na saslušanju u SBPOK svu krivicu "svalio" na mrtvog Mikija Rakića?!

Pravda 10.12.2016
Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić posle nešto manje od dva i po sata završio je davanje iskaza u svojstvu građana u SBPOK vezi predmeta ubistvo gardista na Topčideru. Jeremić je tokom saslušanja svu krivicu prebacio na preminulog Miodraga… »

Jeremić posle saslušanja: Nemam čega da se plašim, ali nisam siguran za druge

Blic 10.12.2016
Bivši šef diplomatije Vuk Jeremić izjavio je danas da je u SBPOK-u dao izjavu u vezi istrage o ubistvu gardista na Topčideru i da smatra da je po sredi pokušaj pritiska na njega u trenutku kada razmišlja o svojim budućim koracima u politici. "Ja… »

Jeremić: Politički pritisak, ne plašim se

RTV 10.12.2016
BEOGRAD - Bivši šef diplomatije Vuk Jeremić izjavio je danas da je u SBPOK-u dao izjavu u vezi istrage o ubistvu gardista na Topčideru i da smatra da je po sredi pokušaj pritiska na njega u trenutku kada razmišlja o svojim budućim koracima u… »

Jeremić dao izjavu o slučaju Topčider

Beta 10.12.2016
Nekadašnji savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića Vuk Jeremić dao je danas izjavu u vezi sa smrću dvojice gardista na Topčideru. Jeremić je u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala stigao nešto pre 10 sati, kada je i počelo davanje… »

Jeremić nakon davanja izjave: Nemam čega da se plašim

RTS 10.12.2016
Sasvim sigurno neću odustati od svojih planova – nemam čega da se plašim, ali nisam siguran da svi mogu isto to da kažu za sebe kada je reč o mom budućem angažovanju u politici, rekao je Vuk Jeremić nakon davanja izjave u SBPOK-u. Bivši šef… »

Vuk Jeremić dao izjavu: Nisam mogao da doprinesem istrazi

N1 Info 10.12.2016
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić završio je davanje izjave u SBPOK-u. Jeremić se duže od dva sata zadržao u sedištu SBPOK-a i rekao da je izjava trajala samo petnaestak minuta i da nije mogao da doprinese… »

Jeremić skoro dva i po sata na saslušanju FOTO

B92 10.12.2016
Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić posle nešto manje od dva i po sata završio je davanje iskaza u svojstvu građana u SBPOK-u. On je davao iskaz u vezi predmeta - ubistvo gardista na Topčideru 2004. Na zahtev porodica, odnosno advokata… »

Jeremić stigao u sedište SBPOK-a

Pravda 10.12.2016
Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić stigao je danas u sedište SBPOK-a na poziv da u svojstvu građanina da iskaz u vezi predmeta ubistvo gardista na Topčideru 2004. Na zahtev porodica, odnosno advokata ubijenih gardista tužilaštvo je uputilo… »

Politika ponovo ubija gardiste

Vesti online 10.12.2016
Vlada Srbije formiraće posebnu komisiju radi utvrđivanje svih okolnosti u vezi s pogibijom gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića 5. oktobra 2004, dok su čuvali stražu u blizini tajnog vojnog objekta Karaš na beogradskom Topčideru… »

Vesti dana »