Povezane vesti
Dilanov govor: Kao da sam na Mesecu
Večernje novosti 11.12.2016
Govor Boba Dilana pročitan na tradicionalnom Nobelovom banketu: Nisam imao vremena da se pitam da li su moje pesme književnost. ŽAO mi je što ne mogu da prisustvujem ceremoniji, ali znajte da sam duhom sa vama, i da sam počastvovan. Biti nagrađen… »
Dilan počastvovan Nobelom
Politika 11.12.2016
Dobitnik Nobelove nagrade za literaturu Bob Dilan uputio je u subotu poruku kojom zahvaljuje Švedskoj akademiji što mu je dodelila takvo priznanje, ističući da je „počastvovan”, iako se nije pojavio na ceremoniji dodele. „Da mi je neko ikada… »
Dilanovo pismo Nobelovom komitetu: "Nikada nisam stigao da se zapitam da li su moje pesme književnost. Hvala što ste mi…
Blic 11.12.2016
Pesnik i muzičar Bob Dilan, dobitnik Nobelove nagrade za književnost za 2016. godinu, pozdravljen je aplauzom u Stokholmu, iako se nije lično pojavio da primi priznanje. Dilan je poslao pismo Švedskoj akademiji, Nobelovom komitetu i zvanicama koje je… »
Vesti dana »
Vučević: Nije vreme za rekonstrukciju Vlade, ne možemo ostati zaleđeni zbog nesreće u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Rusija u više talasa napala dronovima Kijev, uzbuna trajala više od pet sati
Euronews pre 45 minutajoš 3 povezane
Visoki zvaničnik Hamasa u Libanu: Podržaćemo primirje između Izraela i Hezbolaha
Blic pre 5 satijoš 4 povezane