Povezane vesti
Rada Manojlović prvi put o ulozi mame: Evo na koju pevačicu i poznatu majku će se ugledati kad stigne beba
Story 11.12.2016
Lepa pevačica uživa u vezi s devet godina mlađim kolegom Harisom Berkovićem, a iako ona inače ne govori o privatnom životu, nedavno je otkrila nekoliko zanimljivosti koje su oduševile njene fanove. Iako je Berković mlađi od Rade devet godina… »
Rada Manojlović otkriva: Zbog Harisa sam prestala da pijem tablete
Blic 11.12.2016
Rada Manojlović otkrila je da je toliko zaljubljena u dečka Harisa Berkovića da je zbog njega prestala da pije tablete. - Kada sam zaljubljena, sve mi je taman kako treba. Ja sam zbog njega prestala da pijem pilule za spavanje. Imala sam problem sa… »
Rada uz Berkovića napokon pronašla mir i priznala: Uz Harisa sam prestala da pijem tablete za spavanje! A ovakva ću biti kad…
Svet & Skandal 11.12.2016
Pevačica Rada Manojlović uživa u vezi sa 9 godina mlađim kolegom Harisom Berkovićem. Rada dugo njie htela da priča o svom dečku, a konačno je rešila da progovori i otkrije kako ju je Haris osvojio. Iako je Berković mlađi od Rade 9 godina… »
Vesti dana »
Tri meseca nakon tragedije sva tri mosta u Novom Sadu bila blokirana tri sata, Most slobode ostaje blokiran do sutra popodne
RTV pre 10 minutajoš 52 povezane
AP: Pad nadstrešnice izazvao široki antikorupcijski pokret i višemesečne ulične proteste u Srbiji
Beta pre 5 satijoš 44 povezane
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 45 minutajoš 22 povezane
Đoković sa ekrana „stigao“ u Novi Sad, tu je i Bodiroga (VIDEO)
Sport klub pre 57 minutajoš 17 povezanih