Povezane vesti
Zapalili su beskućnika velikog srca: Dragutin je bio pesnik koji je pomagao oboleloj deci (video)
Telegraf 15.12.2016
- Ekonomski sam pukao, brak mi je pukao, posle sam se odao i alkoholu. Tako sam bio po ulici, svakojako je bilo - rekao je u svojoj ispovesti dve godine pre nego što će ga spaliti. Tragično nastradali beskućnik Dragutin Todorčević (64), koga je u… »
(Video) Pisao, recitovao, pomagao bolesnoj deci Ovo je potresna priča beskućnika kog je spalilo dete
Kurir 15.12.2016
Životna priča Dragutina Todorčevića, beskućnika koji je umro u stravičnim mukama kada ga je u noći između ponedeljka i utorka na ulici zapalio dvanaestogodišnji dečak sa drugarima, bila je teška i tužna. Međutim, ovaj čovek, uprkos svemu… »
Nastradali beskućnik otac petoro dece: Dečak (12) ga zapalio iz zabave!
Srbija danas 15.12.2016
Dete koje je zapalilo čoveka u svom iskazu u policiji je reklo da mu nije bila namera da čovek izgori. Novosadska policija privela je juče dvanaestogodišnjeg dečaka zbog sumnje da je namerno zapalio beskućnika Dragutina Todorčevića. (64) na… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sudija blokirao maskov napad na USAID: Hitna presuda obrazložena je kršenjem Ustava Sjedinjenih Američkih Država
Blic pre 1 satjoš 1 povezana