Povezane vesti
Stanovi na Novom Beogradu hit za mlade, stariji "beže" u Zemun, studenti se drže Vuka, a Vračar i dalje elitna lokacija
Blic 15.12.2016
Mladi i poslovni ljudi poslednjih godina traže stanove na Mirijevu ili Novom Beogradu, dok se stariji sugrađani najpre odlučuju za Zemun i okolinu Merkatora. Svaki kraj u Beogradu ima svoje prednosti i mane, a kako agenti tvrde, mesta gde se stanovi… »
Ovo su najpopularniji krajevi u Beogradu: Evo gde se najviše prodaju nekretnine i ko ih kupuje
Telegraf 15.12.2016
Uglavnom traže stanove od 50.000 do 60.000 evra. Svaki deo Beograda ima svoje prednosti i mane, ali, kako agenti tvrde, mesta u Beogradu u kojima se najviše kupuju stanovi su Voždovac i Novi Beograd. Asošiejted pres opisao glavni grad Srbije: Ljudi… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Macut u Londonu: Srbiju poštedeti političkih uslovljavanja u vezi sa Kosovom
Danas pre 7 satijoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana