Povezane vesti

Savićević optimista: “Zvezda može do Lige šampiona”

Savićević optimista: “Zvezda može do Lige šampiona”

Hot sport 16.12.2016
Dejan Savićević ne veruje da će i jedna generacija uspeti da ponovi ono što su on i saigrači uradili 1991. godine u Bariju, ali je siguran da Zvezda može ponovo do plasmana u Ligu šampiona. Aktuelni predsednik Fudblskog saveza Crne Gore i jedan od… »
Savićević: Zvezda ne može da ponovi Bari, ali može u Ligu šampiona

Savićević: Zvezda ne može da ponovi Bari, ali može u Ligu šampiona

Sportal blic 16.12.2016
Naš bivši fudbalski reprezentativac Dejan Savićević, član tima Crvene zvezde koji je pokorio Evropu i svet, izjavio je da ne veruje da će njegov nekadašnji klub ponoviti takav uspeh, ali da je siguran da će jednog dana izboriti plasman u Ligu… »
Dejo: Zvezda neće moći da ponovi Bari, ali...

Dejo: Zvezda neće moći da ponovi Bari, ali...

Mondo 16.12.2016
"Verujem da može da se kvalifikuje u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope", rekao je Savićević za Omnisport. Foto: MN Press Tim koji je počeo finale Kupa šampiona u Bariju: stoje Stojanović, Mihajlović, Prosinečki, Belodedić, Najdoski… »
Dejan Savićević ima reč: Odrastao sam i postao igrač u Zvezdi! Niko više neće uraditi ono što smo mi!

Dejan Savićević ima reč: Odrastao sam i postao igrač u Zvezdi! Niko više neće uraditi ono što smo mi!

Mozzart sport 16.12.2016
„Za Zvezdu bi bio uspeh da uđe u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, sve preko toga je nemoguće“, poručio legendarni as. Bio je član autsajdera iz Beograda koji su 1991.godine osvojili Kup šampiona u sudaru sa legionarima iz Marseja... Ovim rečima… »
Dejo "Genije": "Zvezda nikada neće biti kao u naše vreme"

Dejo "Genije": "Zvezda nikada neće biti kao u naše vreme"

Sportske.net 16.12.2016
Dejan Savićević vrlo realan, ni Zvezda, niti bilo koji klub sa ovih prostora neće nikada uspeti da ponovi nekadašnje uspehe... Savićević je u izjavio za poznati magazin "fourfourtwo" rekao da je Zvezda veliki klub sa respektom koji izaziva titula… »

Vesti dana »