Povezane vesti
Šokantno! Čeda Jovanović: Čović je učestvovao u ubistvu Đinđića!
Kurir 16.12.2016
Zločinačko udruženje čiji je deo Nebojša Čović, u akciji „Stop Hagu“, ubilo je pokojnog premijera Zorana Đinđića, tvrdi lider LDP Čedomir Jovanović! "Nisam ja jedini koji to zna, znaju to i drugi, ali ne bi da se opeku", dodaje Jovanović. Pisanje Kurira… »
Šešelj ucenjuje one kojima je rekao da će Đinđić biti ubijen
Danas 16.12.2016
*Poruka je, vi ste moji saučesnici, čuvajte se da ne progovorim, smatra Korać. Osim što pokušava da zataška svoju ulogu i saznanja u vezi sa ubistvom Zorana Đinđića, insistiranjem i javnim pozivima da se utvrdi istina o atentatu na premijera, predsednik… »
Amir Bislimi o anketnom odboru za otkrivanje ubice Đinđića: Ako je Bagzi u pravu uhapsite Čovića!
Kurir 16.12.2016
Nemanja Šarović, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke i poslanik u Narodnoj skupštini, danas je na sednici parlamenta javno zatražio formiranje Anketnog odbora koji bi analizirao nove činjenice i saznanja u vezi sa pozadinom ubistva Zorana… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut: Plenković raspoložen za iznalaženje problema u vezi JANAF-a i NIS-a
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana