Povezane vesti

Boba i žile nas inspirišu: Fudbaler Dejan Stanković i glumac Zoran Cvijanović uveličaće spektakl

Boba i žile nas inspirišu: Fudbaler Dejan Stanković i glumac Zoran Cvijanović uveličaće spektakl

Večernje novosti 18.12.2016
Meni je zaista velika čast što ih poznajem, a uz to imam i privilegiju da su mi prijatelji. Radi se o ljudima koji mogu da budu sportski i moralni primer bukvalno svakom sportisti na planeti, kaže Stanković. ŠAMPIONI okupljaju šampione. Na… »
Iskreni Zoran Cvijanović konačno priznao: Gocić je uvek bio malo bolje građen od mene

Iskreni Zoran Cvijanović konačno priznao: Gocić je uvek bio malo bolje građen od mene

Mozzart sport 18.12.2016
Proslavljeni glumac i Dejan Stanković o oproštajnoj utakmici vaterpolo reprezentativaca. Teško je i pobrojati sve medalje koje krase grudi Živka Gocića i Slobodana Nikića. Ali ako makar i zagrebete po silnim uspomenama shvatićete koliko će… »
Na oproštaju Bobe i Živka - Stanković i Cvijanović

Na oproštaju Bobe i Živka - Stanković i Cvijanović

Mondo 18.12.2016
O vaterpolo spektaklu 23. decembra na Tašmajdanu govorili bivši fudbaler Dejan Stanković i glumac Zoran Cvijanović. Stižu! Foto: AP Photo/ Eduardo Verdugo Sjajni srpski vaterpolisti Živko Gocić i Slobodan Nikić oprostiće se od "dresa"… »

Vesti dana »