Povezane vesti
Napadaju ga zbog scena sa ćerkom u spotu, on poručio: Ja sam pisao scenario
Tračara 18.12.2016
Novi spot Milana Topalovića Topalka izazvao je buru i naišao na niz negativnih komentara zbog scena pevača sa ćerkom. Topalko je pre par dana izbacio spot za novu pesmu Ljubavna terapija, a ulogu devojke koja mu ‘daje’ ljubavnu terapiju dodelio… »
Topalko napadnut zbog Helenine uloge u spotu: Kad pljuju Novaka Đokovića, živog sveca, zašto bih ja bio pošteđen (FOTO)
Story 18.12.2016
Mnogim fanovima popularnog pevača nije se dopalo što je svojoj ćerki Heleni Topalović u spotu dodelio ulogu devojke koja mu u pesmi daje "ljubavnu terapiju". Milan Topalović Topalko nimalo se nije potresao zbog negativnih komentara na račun njegovog… »
Tata ponosan na ćerku bez gaćica: Topalko progovorio o spotu kojim je zgrozio fanove
Blic 18.12.2016
Milan Topalović Topalko pre nekoliko dana objavio je spot koji je izazvao pravu buru na društvenim mrežama, jer se u istom pojavljuje pevačeva ćerka Helena u provokativnoj haljini i bez donjeg veša. Način na koji je Helena predstavljena u spotu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokade fakulteta i Rektorata 24 sata dnevno: Studenti podeljeni u dve smene, ne odustaju od svojih zahteva
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih
Skup za odbranu dostojanstva Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“: Đaci tražili ostavku direktora (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 24 povezane
Zbog izmena Krivičnog zakonika u štrajku advokati iz Beograda, Niša, Kragujevca i Šapca
Vreme pre 2 satajoš 20 povezanih