Повезане вести
Нападају га због сцена са ћерком у споту, он поручио: Ја сам писао сценарио
Трачара 18.12.2016
Нови спот Милана Топаловића Топалка изазвао је буру и наишао на низ негативних коментара због сцена певача са ћерком. Топалко је пре пар дана избацио спот за нову песму Љубавна терапија, а улогу девојке која му ‘даје’ љубавну… »
Топалко нападнут због Хеленине улоге у споту: Кад пљују Новака Ђоковића, живог свеца, зашто бих ја био поштеђен (ФОТО)
Стори 18.12.2016
Многим фановима популарног певача није се допало што је својој ћерки Хелени Топаловић у споту доделио улогу девојке која му у песми даје "љубавну терапију". Милан Топаловић Топалко нимало се није потресао због негативних… »
Тата поносан на ћерку без гаћица: Топалко проговорио о споту којим је згрозио фанове
Блиц 18.12.2016
Милан Топаловић Топалко пре неколико дана објавио је спот који је изазвао праву буру на друштвеним мрежама, јер се у истом појављује певачева ћерка Хелена у провокативној хаљини и без доњег веша. Начин на који је Хелена… »
Вести дана »

Оптужни предлог против мушкарца због напада на војне полицајце на ВМА
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 55 повезаних

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 7 сатијош 20 повезаних

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 1 сатјош 24 повезане

Преминуо прослављени амерички глумац и редитељ Роберт Редфорд
Морава инфо пре 6 сатијош 47 повезаних