Повезане вести

Нападају га због сцена са ћерком у споту, он поручио: Ја сам писао сценарио

Нападају га због сцена са ћерком у споту, он поручио: Ја сам писао сценарио

Трачара 18.12.2016
Нови спот Милана Топаловића Топалка изазвао је буру и наишао на низ негативних коментара због сцена певача са ћерком. Топалко је пре пар дана избацио спот за нову песму Љубавна терапија, а улогу девојке која му ‘даје’ љубавну… »
Топалко нападнут због Хеленине улоге у споту: Кад пљују Новака Ђоковића, живог свеца, зашто бих ја био поштеђен (ФОТО)

Топалко нападнут због Хеленине улоге у споту: Кад пљују Новака Ђоковића, живог свеца, зашто бих ја био поштеђен (ФОТО)

Стори 18.12.2016
Многим фановима популарног певача није се допало што је својој ћерки Хелени Топаловић у споту доделио улогу девојке која му у песми даје "љубавну терапију". Милан Топаловић Топалко нимало се није потресао због негативних… »
Тата поносан на ћерку без гаћица: Топалко проговорио о споту којим је згрозио фанове

Тата поносан на ћерку без гаћица: Топалко проговорио о споту којим је згрозио фанове

Блиц 18.12.2016
Милан Топаловић Топалко пре неколико дана објавио је спот који је изазвао праву буру на друштвеним мрежама, јер се у истом појављује певачева ћерка Хелена у провокативној хаљини и без доњег веша. Начин на који је Хелена… »

Вести дана »