Povezane vesti
Turajlić: Bahatost u Srbiji je stigla do krajnjih granica
Nova ekonomija 20.12.2016
Profesorka Srbijanka Turajlić kaže da vlast dobija veliku podršku na izborima zato što se ne zna ko se nudi kao alternativa. "Imam utisak da je ljudima u Srbiji jasno da je bahatost stigla do krajnjih granica, ali kada razgovarate, oni vas pitaju a ko… »
Turajlić: Parlamentarni izbori zavise od volje gospodara
Danas 20.12.2016
Profesorka Srbijanka Turajlić kaže da vlast dobija veliku podršku na izborima zato što se ne zna ko se nudi kao alternativa. - Imam utisak da je ljudima u Srbiji jasno da je bahatost stigla do krajnjih granica, ali kada razgovarate, oni vas pitaju a ko… »
Vesti dana »

Gori kineski tržni centar: Vatra ponovo planula u Bloku 70 na Novom Beogradu (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Mapa) ovde temperatura skače na skoro 40! Stiže još jača tura toplotnog talasa, imaćemo tropske noći, cela Evropa u crvenom
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Janis Sferopulos: Spartak je zasluženo pobedio, neuspeh ide na dušu celog tima
Danas pre 41 minutajoš 2 povezane

Upravo na Blic TV (video) pevačica se rasplakala usred emisije Otvorila dušu o poslu i problemima koje je imala, a onda progovorila i o vezi: "Ne mogu da volim nekoga ko smatram da me ne poštuje dovoljno"
Blic pre 51 minutajoš 2 povezane

Tea Tairović kao Anđelina Džoli: Prerušila se u Laru Kroft, a Sanju Vučić nećete prepoznati kao muškarca - evo koji je povod (video)
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana