Povezane vesti

Rusija, Iran i Turska garant sporazuma u Siriji

Glas Amerike 20.12.2016
Evakuacija stanovnika opkoljenog sirijskog grada Alepa trebalo bi da bude završena za najviše dva dana, saopštili su danas ministri inostranih poslova Rusije i Turske. Do sada je evakuasano 37 hiljada ljudi i cilj je da svi napuste Alepo do srede… »

Održan sastanak Rusija-Iran-Turska: Tri ministra kroje sudbinu Bliskog istoka

Pravda 20.12.2016
Šefovi diplomatija Rusije, Irana i Turske su nakon razgovora u Moskvi govorili o značaju proširenja prekida vatre u Siriji, a tri zemlje su spremne da postanu garant sporazuma između Damaska i opozicije, izjavio je nakon sastanka ruski ministar… »

Rusija, Iran i Turska garanti sirijskog mira

RTV 20.12.2016
MOSKVA - Rusija, Iran i Turska spremne su da postanu garant sporazuma između Damaska i opozicije, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov posle današnjeg sastanka sa svojim kolegama iz Irana i Turske. Postigli smo saglasnost o značaju… »

Rusija, Iran i Turska garanti za rešenje sirijske krize

Večernje novosti 20.12.2016
Šefovi diplomatija Rusije, Irana i Turske su nakon razgovora u Moskvi govorili o značaju proširenja prekida vatre u Siriji, a tri zemlje su spremne da postanu garant sporazuma između Damaska i opozicije. Šefovi diplomatija Rusije, Irana i Turske su… »

Rusija, Iran i Turska spremni da garantuju rešenje sirijske krize: Izrada deklaracije u toku

Press 20.12.2016
"Danas, eksperti rade na tekstu moskovske deklaracije o hitnim koracima za rešavanje sirijske krize. Ovo je temeljan i ekstremno neophodan dokument", izjavio je Šojgu. Tekst moskovske deklaracije o hitnim koracima za rešavanje sirijske krize trenutno… »

Lavrov najavio okončanje evakuacije iz Alepa za dva dana

Politika 20.12.2016
MOSKVA– Evakuacija sirijskog grada Alepa biće završena za maksimum dva dana, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, prenosi Rojters. Sirijska vojska poziva preostale pobunjenike da napuste Alep ALEPO– Sirijska vojska pozvala… »

Lavrov najavio okončanje evakuacije iz Alepa za dva dana

Dnevnik 20.12.2016
MOSKVA: Evakuacija sirijskog grada Alepa biće završena za maksimum dva dana, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, prenosi Rojters. On je na konferenciji za novinare, nakon trilateralnog sastanka sa kolegama iz Irana i Turske… »

Rusija, Turska i Iran spremni da garantuju za sirijsko rešenje

Vesti online 20.12.2016
"Stručnjaci rade na tekstu Moskovske deklaracije o hitnim koracima za unapređenje rešenja sirijske krize i Rusija, Turska i Iran spremni su da budu njihovi garanti", izjavio je ministar odbrane Rusije general Sergej Šojgu na sastanku sa iranskim… »

Lavrov: Rusija, Iran i Turska spremni da garantuju sirijski mirovni sporazum

Blic 20.12.2016
Rusija, Iran i Turska spremni su da deluju kao garant mirovnog sporazuma između sirijske vlade i opozicije, rekao je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Lavrov je ovo izjavio posle razgovora ministara spoljnih poslova i odbrane te tri… »

Šojgu: Spreman nacrt "Moskovske deklaracije" o Siriji

Blic 20.12.2016
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je danas da su ruski eksperti pripremili "Moskovsku deklaraciju" koja predstavlja putokaz za okončanje krize u Siriji, kao i da se nada da će Turska i Iran podržati dokument. Kako prenosi Rojters, Šojgu je… »

Izrada deklaracije u toku: Rusija, Iran i Turska spremni da garantuju rešenje sirijske krize

Kurir 20.12.2016
"Danas, eksperti rade na tekstu moskovske deklaracije o hitnim koracima za rešavanje sirijske krize. Ovo je temeljan i ekstremno neophodan dokument", izjavio je Šojgu. Tekst moskovske deklaracije o hitnim koracima za rešavanje sirijske krize trenutno… »

Putin sa Rohanijem o rešenju za sirijsku krizu

Blic 20.12.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa predsednikom Irana Hasanom Rohanijem, izrazivši nadu da će dve strane moći da zajedno rade na što bržem razrešenju sirijske krize, saopštio je Kremlj. Dvojica predsednika su razgovarala na… »

Vesti dana »