Повезане вести

Мартиновић казнио сам себе! Административни одбор "лупио по џепу" осморо посланика

Мартиновић казнио сам себе! Административни одбор "лупио по џепу" осморо посланика

Телеграф 21.12.2016
Административни одбор казнио је данас осам посланика због ометења рада седница Скупштине Србије. Административни одбор казнио је данас осам посланика због ометења рада седница Скупштине Србије. Међу кажњеним посланицима је и… »
Стевановић: Кажњавање опозиције директан пут у хаос

Стевановић: Кажњавање опозиције директан пут у хаос

Данас 21.12.2016
*Саса Радуловић новчано кажњен са око 40. 000 динара, а Немања Шаровић са више од 34 000. Административни одбор Скупштине Србије новчано је казнио данас седам посланика са укупно 127.762 динара. Међу кажњеним посланицима са по… »
Осморица посланика морају за казне да плате 136.649 динара

Осморица посланика морају за казне да плате 136.649 динара

Политика 21.12.2016
Појединачно највише кажњени Саша Радуловић (ДЈБ) са 41.007 и Немања Шаровић (СРС) 34.148 динара. Административни одбор утврдио је новчане износе за казне које су изречене осморици посланика на седници Скупштине Србије у укупном… »
Народна скупштина: Мартиновић казнио сам себе!

Народна скупштина: Мартиновић казнио сам себе!

Правда 21.12.2016
Административни одбор казнио је осам посланика због ометења рада седница Скупштине Србије, а међу кажњенима је и председник тог одбора Александар Мартиновић. Он је и преседавао радом тог скупштинског тела. Мартиновић и његов… »
Административни одбор казнио новчано осам посланика

Административни одбор казнио новчано осам посланика

РТС 21.12.2016
Административни одбор казнио је осам посланика због ометања рада седница Скупштине Србије. Међу кажњеним посланицима је и председник тог одбора Александар Мартиновић, који је председавао радом тог скупштинског тела. Мартиновић… »
Новчано кажњено осам посланика

Новчано кажњено осам посланика

Бета 21.12.2016
Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања Скупштине Србије донео је данас одлуку о изрицању новчаних казни осморицу посланика због опомена изречених на седницама парламента због ометања рада. Са 27.319… »
Новчано кажњено осам посланика Скупштине Србије

Новчано кажњено осам посланика Скупштине Србије

Н1 Инфо 21.12.2016
Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања Скупштине Србије донео је данас одлуку о изрицању новчаних казни осморицу посланика због опомена изречених на седницама парламента због ометања рада. Са 27.319… »
СРС: тражи два нова пословника о раду због казни

СРС: тражи два нова пословника о раду због казни

Блиц 21.12.2016
Српска радикална странка поднеће у наредном периоду два предлога пословника о раду парламента који ће, како је данас рекао заменик шефа посланичке групе СРС Немања Шаровић, омогућити владајућој већини да оно што ради уподоби… »

Вести дана »