Povezane vesti
Ružica Veljković postavila uslov: Ulazim u Parove ako produkcija uradi ovo
Kurir 22.12.2016
Kao jedna od učesnica pete sezone rijalitija "Parovi" spominje se i poslednja pobednica ovog rijalitija Ružica Veljković. "Postoji mogućnost da uđem ponovo u "Parove". To će se verovatno desiti, ali prvo da mi produkcija isplati nagradu koju sam… »
Ružica Veljković hoće u “Parove”, ali pod ovim uslovima! (video)
Svet & Skandal 22.12.2016
Kao jedna od učesnica pete sezone rijalitija “Parovi” spominje se i poslednja pobednica ovog rijalitija Ružica Veljković. “Postoji mogućnost da uđem ponovo u “Parove”. To će se verovatno desiti, ali prvo da mi produkcija isplati nagradu… »
(Foto) Maca diskrecija se oglasila: Starleta odgovorila na spekulacije da li ulazi u Parove
Kurir 22.12.2016
Fanovi starlete Mace Diskrecije, koje je ona nazvala "Mačićima", izgleda da neće imati razloga da gledaju novu sezonu rijalitija "Parovi" jer njihova miljenica neće biti u vili ovog šoua. Naime, poznato je da u nedelju počinje da se emituje nova… »
Takmičari i ne znaju šta ih čeka: Od novog pravila u parovima neće im biti dobro! Zmaj će pošiziti
Kurir 22.12.2016
Najgledaniji rijaliti format na Balkanu "Parovi" koji je u trenutku uspeo da pomeri granice i razbije stereotipe, počinje u nedelju, 25. decembra, a osim što će gledaoci biti iznenađeni novim takmičarima, usledićejoš jedan novitet. Luksuzna vila… »
Vesna Rivas očajna zbog parova: Hoće da otkupi ugovor svog sina! Evo zašto...
Kurir 22.12.2016
Vesna Rivas, koja je u prvom trenutku podržala svog sina Petra da uđe u rijaliti „Parovi“, koji je nju vratio u javni život, a i od kojeg je debelo zaradila, sad moli produkciju da od dogovora odustanu. "Rekla je da je spremna da ponudi novac za… »
Pozorište u kući: Ljuba Pantović sa ćerkom i Vesna Rivas sa sinom u Parovima!
Svet & Skandal 22.12.2016
Dugoočekivana peta sezona rijaliti šoua Parovi počinje za tri dana i ovog puta Televizija „Hepi” priprema brojna iznenađenja za ljubitelje ovakve vrste zabavnog programa. Interesantno je da će bodi-bilderka Ljuba Pantović izaći pred kamere sa… »
Vesti dana »
Specijalci tzv. kosovske policije pretresaju kuće u nekoliko sela opštine Zubin Potok, građani uznemireni
RTS pre 35 minutajoš 32 povezane
Petković: Uništenje kanala Ibar - Lepenac protiv mira za koji se zalažemo i nije u našem interesu
Sputnik pre 1 satjoš 21 povezana
Gligorijević: Ne bih ponižavala srednjoškolce da sam na mestu funkcionera, mladi su, imaju ideale
N1 Info pre 10 minutajoš 14 povezanih
Bašar al Asad predao najveći grad bez otpora: Šta se događa u Siriji?
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih