Povezane vesti
Ružica Veljković postavila uslov: Ulazim u Parove ako produkcija uradi ovo
Kurir 22.12.2016
Kao jedna od učesnica pete sezone rijalitija "Parovi" spominje se i poslednja pobednica ovog rijalitija Ružica Veljković. "Postoji mogućnost da uđem ponovo u "Parove". To će se verovatno desiti, ali prvo da mi produkcija isplati nagradu koju sam osvojila… »
Ružica Veljković hoće u “Parove”, ali pod ovim uslovima! (video)
Svet & Skandal 22.12.2016
Kao jedna od učesnica pete sezone rijalitija “Parovi” spominje se i poslednja pobednica ovog rijalitija Ružica Veljković. “Postoji mogućnost da uđem ponovo u “Parove”. To će se verovatno desiti, ali prvo da mi produkcija isplati nagradu koju sam osvojila… »
(Foto) Maca diskrecija se oglasila: Starleta odgovorila na spekulacije da li ulazi u Parove
Kurir 22.12.2016
Fanovi starlete Mace Diskrecije, koje je ona nazvala "Mačićima", izgleda da neće imati razloga da gledaju novu sezonu rijalitija "Parovi" jer njihova miljenica neće biti u vili ovog šoua. Naime, poznato je da u nedelju počinje da se emituje nova sezona… »
Takmičari i ne znaju šta ih čeka: Od novog pravila u parovima neće im biti dobro! Zmaj će pošiziti
Kurir 22.12.2016
Najgledaniji rijaliti format na Balkanu "Parovi" koji je u trenutku uspeo da pomeri granice i razbije stereotipe, počinje u nedelju, 25. decembra, a osim što će gledaoci biti iznenađeni novim takmičarima, usledićejoš jedan novitet. Luksuzna vila, dobija… »
Vesna Rivas očajna zbog parova: Hoće da otkupi ugovor svog sina! Evo zašto...
Kurir 22.12.2016
Vesna Rivas, koja je u prvom trenutku podržala svog sina Petra da uđe u rijaliti „Parovi“, koji je nju vratio u javni život, a i od kojeg je debelo zaradila, sad moli produkciju da od dogovora odustanu. "Rekla je da je spremna da ponudi novac za raskid… »
Pozorište u kući: Ljuba Pantović sa ćerkom i Vesna Rivas sa sinom u Parovima!
Svet & Skandal 22.12.2016
Dugoočekivana peta sezona rijaliti šoua Parovi počinje za tri dana i ovog puta Televizija „Hepi” priprema brojna iznenađenja za ljubitelje ovakve vrste zabavnog programa. Interesantno je da će bodi-bilderka Ljuba Pantović izaći pred kamere sa ćerkom… »
Vesti dana »

Stručnjaci: Trgovci već smišljaju kako će izigrati najavljene ekonomske mere
N1 Info pre 23 minutajoš 64 povezane

Narodna banka Srbije nalaže povoljnije kredite za građane sa primanjima do 100.000 dinara
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 33 povezane

RHMZ izbacio prognozu za celu nedelju: Kraj avgusta kakvom se niko nije nadao
Nova pre 4 satijoš 23 povezane