Povezane vesti
Obraćanje predsednika Nikolić se kandiduje na Božić, SNS još ćuti
Večernje novosti 26.12.2016
Prvi čovek Srbije obelodanio da će odluku o ulasku u trku za mandat na Andrićevom vencu saopštiti na veliki praznik. Ne mogu da zamislim da me Vučić ne podrži, kaže predsednik. PREDSEDNIK Tomislav Nikolić saopštiće na Badnji dan da ulazi u trku… »
Nikolić se kandiduje na božić: SNS još ćuti
Pravda 26.12.2016
Tomislav Nikolić obelodanio da će odluku o ulasku u trku za mandat na Andrićevom vencu saopštiti na veliki praznik. Ne mogu da zamislim da me Vučić ne podrži, kaže predsednik. Predsednik Tomislav Nikolić saopštiće na Badnji dan da ulazi u trku… »
Nikolić o predsedničkoj kandidaturi za Božić
Politika 26.12.2016
Ne poznajem čoveka u Srbiji koji bi bolje obavljao taj posao i sarađivao sa vladom, rekao je predsednik Srbije nagoveštavajući ulazak u trku za drugi predsednički mandat. Za dve nedelje, negde oko božićnih praznika, predsednik Tomislav Nikolić će… »
Želeo bih da se kandidujem, sve zavisi od Vučića
Danas 26.12.2016
Kad budemo unosili Badnjak u Predsedništvo, javnost će saznati ishod dogovora. Aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić želi da se kandiduje za drugi mandat, ali za to još nema dogovor sa liderom Srpske napredne stranke i premijerom Aleksandrom… »
Tomislav Nikolić: Do Božića ću saopštiti da li se kandidujem, Srbiji je potreban ovakav predsednik (video)
Blic 26.12.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da će do Božića saopštiti da li će se ponovo kanidovati za predsednika Srbije, na izborima koji slede na proleće. - Ja stvarno želim da se kandidujem. Nema razloga da se ne kandidujem. Niko od… »
Nikolić: Ne vidim razlog zašto se ne bi opet kandidovao za predsednika, odluka do Božića
Gde investirati 26.12.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će do Božića saopštiti odluku da li će se kandidovati za novi mandat na predsedničkim izborima 2017. godine. Mislim da je vreme da vas do Božića obavestim, rekao je Nikolić novinarima na… »
Boško Obradović poželeo dobrodošlicu u krug predsedničkih kandidata Jankoviću
Blic 26.12.2016
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović danas je poželeo dobrodošlicu "u krug predsedničkih kandidata" ombudsmanu Saši Jankoviću, istakavši da je ključno pitanje koji je njegov politički program. - Smatramo da je pošteno što je Janković… »
Nikolić: Nijednu grešku nisam napravio kao predsednik
RTS 26.12.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je na godišnjoj konferenciji za medije da je za vreme njegovog mandata preokrenuta slika o Srbiji i da veruje da kao predsednik države u odnosu na Srbiju nije napravio nijednu grešku. Najavljuje da će do… »
Nikolić do Božića odlučuje o predsedničkoj kandidaturi
Beta 26.12.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da će do Božića, 7. januara, saopštiti konačnu odluku da li će biti kandidat na predsedničkim izborima. Nikolić je na novogodišnjoj konferenciji za novinare u Beogradu rekao da sa predsednikom… »
Nikolić: Do Božića ću odlučiti da li ću se opet kandidovati
Novi magazin 26.12.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić saopštio je danas da će do Božića doneti konačnu odluku o ponovnoj kandidaturi. "Nisam neskroman, ali je Srbiji potreban ovakav predsednik. Nisam ni skroman. Da sam skromniji okrenuo bih se potrebama porodici"… »
Nikolić: Janković nije ozbiljan kandidat
Beta 26.12.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da zaštitnik gradjana Saša Janković treba da se kandiduje na predsedničkim izborima, ali da ne misli da je ombudsman ozbiljan kandidat. "Kandidat može biti svako od nas. Mislim da Janković treba… »
"Potreban sam Srbiji kao i ona meni, ali sve zavisi od Vučića"
Vesti online 26.12.2016
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić kazao je da želi da se ponovo kandiduje, a da odluka zavisi od SNS, odnosno lidera stranke Aleksandra Vučića. On je, na godišnjoj konferenciji za štampu, rekao da nema razlog da se ne kandiduje i da je… »
Tomislav Nikolić: Saša Janković treba da se kandiduje, a šta će da radi kad izgubi?
Kurir 26.12.2016
BEOGRAD - Ombudsman Saša Janković treba da se kandiduje na predsedničkim izborima a da je na njemu da i njegova je odluka da li će to učiniti sa svoje aktuelne funkcije, smatra predsednik Srbije Tomislav NIkolić. "Šta će posle da radi kad izgubi… »
Nikolić: Srbiji je potreban ovakav predsednik
N1 Info 26.12.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će do Božića saopštiti odluku da li će se kandidovati za novi mandat na predsedničkim izborima 2017. godine. Mislim da je vreme da vas do Božića obavestim, rekao je Nikolić novinarima na… »
Toma poručio Srbiji: Odosmo u haos ako ne budem predsednik, nema šanse da me Vučić ne podrži! (video)
Pravda 26.12.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da će do Božića obavestiti javnost da li će se kandidovati za novi mandat. Na godišnjoj konferenciji za novinare je izjavio da je za vreme njegovog mandata preokrenuta slika o Srbiji i da veruje da kao… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih

Poslanici Skupštine Srbije završili rad, sutra rasprava o više finasijskih zakona
Danas pre 11 satijoš 2 povezane

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 8 satijoš 1 povezana