Povezane vesti

Lalatović: Gledam sebe, vidim Vučića

Lalatović: Gledam sebe, vidim Vučića

Hot sport 27.12.2016
Sveža krv na klupi Čuke, Nenad Lalatović je ponovo hvalio premijera i demantovao da je to zarad njegovog povratka u Ljutice Bogdana. Kako je HotSport ekskluzivno najavio, Nenad Lalatović je preuzeo Čukarički. On je nedavno kao još uvek šef struke… »
Lalatović u novoj epizodi divljenja Vučićem

Lalatović u novoj epizodi divljenja Vučićem

Vesti online 27.12.2016
Novi trener Čukaričkog Nenad Lalatović ponovo je u superlativu govorio o premijeru Vuciću i dematovao da je pohvale na njegov račun izneo kako bi se na taj način vratio u Crvenu zvezdu. Lalatović je nedavno jos kao trener Vojvodini izjavio da… »
Lalat o Zvezdi, ali i Kanginoj plati: ''Nisu hteli da mi naprave tim za titulu!''

Lalat o Zvezdi, ali i Kanginoj plati: ''Nisu hteli da mi naprave tim za titulu!''

Sportske.net 27.12.2016
Novi trener Čukaričkog Nenad Lalatović gostovao je sinoć na SOS kanalu u emisiji ''Total Soker - odjeci'' i tom prilikom, između ostalog, napravio osvrt na svoj učinak u Zvezdi i Vojvodini u proteklom periodu. Kada je Vojvodina u pitanju, Nenad… »
Ogledalce, ogledalce: Lalatović: Gledam Vučića, vidim sebe!?

Ogledalce, ogledalce: Lalatović: Gledam Vučića, vidim sebe!?

Sportal blic 27.12.2016
Kad gledam Aleksandra Vučića, gledam sebe. Ogledalo Nenada Lalatovića. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Nenad Lalatović Još jednom je fudbalski trener uzdrmao Srbiju izjavom koja baš i nema veze s profesijom kojom se bavi. Više zalazi u… »
Lalatović: Kad gledam Vučića, vidim sebe

Lalatović: Kad gledam Vučića, vidim sebe

Mondo 27.12.2016
Novi trener Čukaričkog Nenad Lalatović kaže da je hteo da ostane u Vojvodini "još dve godine". O Zvezdi: "Zvezda je moja druga kuća, ali su me tamo izigrali". "Trenirao sam dva najveća kluba, u treći neću nikad", kaže on. O Vučiću... Nenad… »

Vesti dana »