Повезане вести
Лалатовић: Гледам себе, видим Вучића
Хот спорт 27.12.2016
Свежа крв на клупи Чуке, Ненад Лалатовић је поново хвалио премијера и демантовао да је то зарад његовог повратка у Љутице Богдана. Како је ХотСпорт ексклузивно најавио, Ненад Лалатовић је преузео Чукарички. Он је недавно као… »
Лалатовић у новој епизоди дивљења Вучићем
Вести онлине 27.12.2016
Нови тренер Чукаричког Ненад Лалатовић поново је у суперлативу говорио о премијеру Вуцићу и дематовао да је похвале на његов рачун изнео како би се на тај начин вратио у Црвену звезду. Лалатовић је недавно јос као тренер… »
Лалат о Звезди, али и Кангиној плати: ''Нису хтели да ми направе тим за титулу!''
Спортске.нет 27.12.2016
Нови тренер Чукаричког Ненад Лалатовић гостовао је синоћ на СОС каналу у емисији ''Тотал Сокер - одјеци'' и том приликом, између осталог, направио осврт на свој учинак у Звезди и Војводини у протеклом периоду. Када је Војводина у… »
Огледалце, огледалце: Лалатовић: Гледам Вучића, видим себе!?
Спортал блиц 27.12.2016
Кад гледам Александра Вучића, гледам себе. Огледало Ненада Лалатовића. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Ненад Лалатовић Још једном је фудбалски тренер уздрмао Србију изјавом која баш и нема везе с професијом којом се… »
Лалатовић: Кад гледам Вучића, видим себе
Мондо 27.12.2016
Нови тренер Чукаричког Ненад Лалатовић каже да је хтео да остане у Војводини "још две године". О Звезди: "Звезда је моја друга кућа, али су ме тамо изиграли". "Тренирао сам два највећа клуба, у трећи нећу никад", каже он. О… »
Вести дана »
Припремите кишобране! Ево где ће сутра падати киша, а где снег - сунце ће нас поново огрејати од овог датума
Ало пре 32 минутајош 25 повезаних
Мићовић о НИС-у и рафиенерији: Сјајна прилика да се постројење у Панчеву врати у српске руке
Курир пре 2 сатајош 21 повезана