Povezane vesti
Nikola Peković kupio vilu Slobodana Miloševića na Dedinju
Gde investirati 28.12.2016
Predsednik KK Partizan Nikola Peković kupio je vilu Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju, piše Blic. Peković se navodno o svemu dogovorio sa Mirjanom Marković i Markom Miloševićem, uz posredovanje jedne beogradske agencije i uskoro će se… »
"Moj novac, moja stvar": Nikola Peković za "Blic" o kupovini vile Slobodana Miloševića na Dedinju
Blic 28.12.2016
To je moja lična poslovna i privatna odluka. Ja sam svoj novac pošteno zaradio u košarci, u inostranstvu, a investiram ga u Srbiji... Ovako predsednik KK Partizan košarkaš Nikola Peković za "Blic" komentariše to što je od Mirjane Marković i Marka… »
Peković kupio slobinu vilu: Košarkaš se seli u Tolstojevu 33 na Dedinju, evo šta ga tamo čeka
Blic 27.12.2016
Predsednik KK Partizan Nikola Peković kupio je vilu Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju, saznaje ekskluzivno "Blic". Peković se, kako saznajemo, o svemu dogovorio sa Miloševićevom udovicom Mirjanom Marković i sinom Markom Miloševićem, uz… »
Vesti dana »
Đoković - Alkaraz, uživo: Novak izgubio set, Karlos protestuje kod sudije jer se zatvara krov
Mondo pre 22 minutajoš 47 povezanih
Sofronijević: Broj prijava za upis bespravnih objekata raste, produžetka roka neće biti
Insajder pre 22 minutajoš 16 povezanih
(Foto/video) Finale Australijan opena: Đoković vodi sa 1:0 protiv Alkaraza i korak je bliže 25. grend slemu
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 24 povezane
Bocan Harčenko: Pregovori o NIS još nisu završeni,ali idu u pravcu koji svima odgovara
RTV pre 12 minutajoš 13 povezanih