Povezane vesti
Nikola Peković kupio vilu Slobodana Miloševića na Dedinju
Gde investirati 28.12.2016
Predsednik KK Partizan Nikola Peković kupio je vilu Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju, piše Blic. Peković se navodno o svemu dogovorio sa Mirjanom Marković i Markom Miloševićem, uz posredovanje jedne beogradske agencije i uskoro će… »
"Moj novac, moja stvar": Nikola Peković za "Blic" o kupovini vile Slobodana Miloševića na Dedinju
Blic 28.12.2016
To je moja lična poslovna i privatna odluka. Ja sam svoj novac pošteno zaradio u košarci, u inostranstvu, a investiram ga u Srbiji... Ovako predsednik KK Partizan košarkaš Nikola Peković za "Blic" komentariše to što je od Mirjane Marković i… »
Peković kupio slobinu vilu: Košarkaš se seli u Tolstojevu 33 na Dedinju, evo šta ga tamo čeka
Blic 27.12.2016
Predsednik KK Partizan Nikola Peković kupio je vilu Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju, saznaje ekskluzivno "Blic". Peković se, kako saznajemo, o svemu dogovorio sa Miloševićevom udovicom Mirjanom Marković i sinom Markom… »
Vesti dana »
Petrušev objasnio misteriozni "stori": "Povezujem se sa tim likom" VIDEO
B92 pre 5 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 8 satijoš 1 povezana