Povezane vesti
Nikola Peković kupio vilu Slobodana Miloševića na Dedinju
Gde investirati 28.12.2016
Predsednik KK Partizan Nikola Peković kupio je vilu Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju, piše Blic. Peković se navodno o svemu dogovorio sa Mirjanom Marković i Markom Miloševićem, uz posredovanje jedne beogradske agencije i uskoro će se… »
"Moj novac, moja stvar": Nikola Peković za "Blic" o kupovini vile Slobodana Miloševića na Dedinju
Blic 28.12.2016
To je moja lična poslovna i privatna odluka. Ja sam svoj novac pošteno zaradio u košarci, u inostranstvu, a investiram ga u Srbiji... Ovako predsednik KK Partizan košarkaš Nikola Peković za "Blic" komentariše to što je od Mirjane Marković i Marka… »
Peković kupio slobinu vilu: Košarkaš se seli u Tolstojevu 33 na Dedinju, evo šta ga tamo čeka
Blic 27.12.2016
Predsednik KK Partizan Nikola Peković kupio je vilu Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju, saznaje ekskluzivno "Blic". Peković se, kako saznajemo, o svemu dogovorio sa Miloševićevom udovicom Mirjanom Marković i sinom Markom Miloševićem, uz… »
Vesti dana »

Trojica uhapšenih puštena da se brane sa slobode, hitna pomoć izašla iz zgrade suda (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 33 minutajoš 31 povezana

Nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Ponovo poskupljenja! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 33 povezane

Pad nezaposlenosti i rast zaposlenosti u Srbiji: Siniša Mali objavio važne podatke za našu zemlju
Kurir pre 3 minutajoš 40 povezanih

Uhapšena majka (19) koja je ostavila bebu u Zemunu: Dete staro sedam dana nađeno pored kontejnera u zavezanoj kesi!
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas sunčano i veoma toplo uz olujni vetar, najava pogoršanja vremena i septembarskih uslova
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 49 povezanih