Povezane vesti
Teodosić pred meč sa Zvezdom: Volim ovu vrstu pritiska
Večernje novosti 28.12.2016
Uvek mi je veliko zadovoljstvo da se vratim u Beograd i igram pred neverovatnom publikom. Spremni smo na težak meč - poručio je srpski plejmejker. Želi aktuelni šampion Evrolige moskovski CSKA godinu da završi pobedom. U poslednjem meču u 2016… »
Teodosić: Uvek je zadovoljstvo igrati pred Zvezdinim neverovatnim navijačima
Mozzart sport 28.12.2016
"I dalje su u konkurenciji za plej-of i imaju velike ambicije da uđu u najboljih osam. Tako da nam u ovoj utakmici treba dodatna energija i motivacija", kaže trener CSKA Dimitris Itudis. Miloš Teodosić nikada nije krio da je navijač Crvene zvezde, a… »
Šampion na iskušenju: Teo upozorava: Zvezda je tukla jake timove
Sportal blic 28.12.2016
Evropskog šampiona CSKA iz Moskve u četvrtak čeka težak meč u "Kombank Areni". Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Miloš Teodosić Miloš Teodosić, vođa "armejaca" na terenu, upozorava saigrače na mogućnosti srpskog prvaka. - Maksimalno poštujemo… »
Iskreno i iz srca: Teo će ovom porukom dodatno ‘kupiti’ Delije
Hot sport 28.12.2016
CSKA u četvrtak gostuje u Beogradu, a najveća opasnost po odbranu Crvene zvezde biće njen veliki navijač i košarkaški virtouz Miloš Teodosić. Iako je veliki Delija, prethodni put su mu navijači Crvene zvezde zviždali, a kako i ne bi kada je… »
Teodosić se ne ljuti na Delije: ''I ja bih sebi zviždao da sam na tribinama!''
Sportske.net 28.12.2016
Miloš Teodosić će se ponovo vratiti pred navijače Crvene zvezde. Kapiten reprezentacije Srbije očekuje još jednu paklenu atmosferu na gostovanju u Beogradu i podseća da se nikad neće ljutiti na zvižduke Delija, pošto je to sve normalno. CSKA je… »
Teo: Nemam problem što će mi Delije zviždati
Mondo 28.12.2016
Košarkaš CSKA Miloš Teodosić priznaje da njegov tim očekuje težak meč protiv Crvene zvezde, ali i poručuje da razume navijače i da bi i on uvek navijao protiv rivala. "Zviždao bih sam sebi da sam na tribinama sa Delijama", poručio je Miloš… »
Vesti dana »

Kako se bezazlena igra pretvorila u noćnu moru Devojčica Dunja Marković (2) nestala bez traga pored kuće:Ovo su najvažniji detalji drame koja je potresla Srbiju
Kurir pre 30 minutajoš 21 povezana

Počinje najgora noćna mora! Zelenski će do leta biti nateran na ovo, Evropa nemoćna pred Putinom: "Ovakav pakao nije viđen 80 godina"
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Trump pauzirao vojnu pomoć Ukrajini nakon žestokog sukoba sa Zelenskim, prenose američki mediji
Slobodna Evropa pre 30 minutajoš 3 povezane