Povezane vesti

Teodosić pred meč sa Zvezdom: Volim ovu vrstu pritiska

Teodosić pred meč sa Zvezdom: Volim ovu vrstu pritiska

Večernje novosti 28.12.2016
Uvek mi je veliko zadovoljstvo da se vratim u Beograd i igram pred neverovatnom publikom. Spremni smo na težak meč - poručio je srpski plejmejker. Želi aktuelni šampion Evrolige moskovski CSKA godinu da završi pobedom. U poslednjem meču u 2016… »
Teodosić: Uvek je zadovoljstvo igrati pred Zvezdinim neverovatnim navijačima

Teodosić: Uvek je zadovoljstvo igrati pred Zvezdinim neverovatnim navijačima

Mozzart sport 28.12.2016
"I dalje su u konkurenciji za plej-of i imaju velike ambicije da uđu u najboljih osam. Tako da nam u ovoj utakmici treba dodatna energija i motivacija", kaže trener CSKA Dimitris Itudis. Miloš Teodosić nikada nije krio da je navijač Crvene zvezde, a… »
Šampion na iskušenju: Teo upozorava: Zvezda je tukla jake timove

Šampion na iskušenju: Teo upozorava: Zvezda je tukla jake timove

Sportal blic 28.12.2016
Evropskog šampiona CSKA iz Moskve u četvrtak čeka težak meč u "Kombank Areni". Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Miloš Teodosić Miloš Teodosić, vođa "armejaca" na terenu, upozorava saigrače na mogućnosti srpskog prvaka. - Maksimalno poštujemo… »
Iskreno i iz srca: Teo će ovom porukom dodatno ‘kupiti’ Delije

Iskreno i iz srca: Teo će ovom porukom dodatno ‘kupiti’ Delije

Hot sport 28.12.2016
CSKA u četvrtak gostuje u Beogradu, a najveća opasnost po odbranu Crvene zvezde biće njen veliki navijač i košarkaški virtouz Miloš Teodosić. Iako je veliki Delija, prethodni put su mu navijači Crvene zvezde zviždali, a kako i ne bi kada je… »
Teodosić se ne ljuti na Delije: ''I ja bih sebi zviždao da sam na tribinama!''

Teodosić se ne ljuti na Delije: ''I ja bih sebi zviždao da sam na tribinama!''

Sportske.net 28.12.2016
Miloš Teodosić će se ponovo vratiti pred navijače Crvene zvezde. Kapiten reprezentacije Srbije očekuje još jednu paklenu atmosferu na gostovanju u Beogradu i podseća da se nikad neće ljutiti na zvižduke Delija, pošto je to sve normalno. CSKA je… »
Teo: Nemam problem što će mi Delije zviždati

Teo: Nemam problem što će mi Delije zviždati

Mondo 28.12.2016
Košarkaš CSKA Miloš Teodosić priznaje da njegov tim očekuje težak meč protiv Crvene zvezde, ali i poručuje da razume navijače i da bi i on uvek navijao protiv rivala. "Zviždao bih sam sebi da sam na tribinama sa Delijama", poručio je Miloš… »

Vesti dana »