Povezane vesti
Zečeviću uručena priznanja za 5 decenija vernosti
Sportske.net 28.12.2016
Jugoslovenskog sportsko društvo i fudbalski klub Partizan, nagradili su u sredu Žarka Zečevića povodom pedeset godina rada njegovog rada u crno-beloj porodici. Bivši košarkaš Partizana i višegodišnji poslednik u Jugoslovenskom sportskom društvu, te… »
Traje zeka pola veka: Partizan upriličio svečanost Žarku Zečeviću povodom velikog jubileja
Večernje novosti 28.12.2016
Kad sam 2007. napuštao klub sa funkcije generalnog sekretara, bila su neka druga vremena i niko se nije setio ni kafom da me ponudi, ali sad mi se čini da je daleko bolje, kaže Žarko Zečević. PET decenija je prošlo od dolaska golobradog košarkaša u… »
Pola veka: Partizan uručio Zečeviću specijalno priznanje /video/
Sportal blic 28.12.2016
U prisustvu velikana fudbalskog kluba Partizan, članova upravnog odbora, kao i predstavnika medija, Žarku Zečeviću su uručena specijalna priznanja povodom 50 godina rada u Jugoslovenskom sportskom društvu i FK Partizan. Foto: FK Partizan / Promo Žarko… »
Novogodišnje iznenađenje: Partizan se zahvalio legendi za 50 godina rada u crno-beloj porodici (foto)
Hot sport 28.12.2016
Fudbalski klub Partizan odlučio je da se zahvali bivšem funkcioneru kluba Žarku Zečeviću za posvećenih 50 godina života crno-beloj porodici. Zečeviću su sadašnji predsednik kluba Milorad Vučelić i počasni predsednik Ivan Ćurković uručili uramljeni dres… »
Pola veka "Zeke", ali nema "Bjeke"
Mondo 28.12.2016
U FK Partizan se setili jubileja - 50 godina Žarka Zečevića u klubu. Iako je on od 2007. godine u penziji. "Zeko, alal ti vera šta si sve izdržao", rekao mu predsednik Milorad Vučelić. Foto: MN Press Žarko Zečević je jedan od ljudi Fudbalskog kluba… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Borba sa vatrom u Deliblatskoj peščari, evakuisana obližnja naselja
BBC News pre 42 minutajoš 34 povezane
(Mapa) Cela zemlja pod alarmom! U 10 ujutru u ovim mestima u Srbiji već "priži": RHMZ upozorava na još opasnije vreme od ovog datuma
Blic pre 42 minutajoš 30 povezanih
Na Batrovcima ka Hrvatskoj kolona duga 5,5 kilometara, čeka se oko četiri sata
N1 Info pre 16 minutajoš 16 povezanih
MOL: Pregovori sa prodavcem NIS-a i nadležnim organima napreduju ka završnoj fazi
RTV pre 7 minutajoš 10 povezanih
Tajfun Delfin se približava ostrvima na jugu Japana, zatvoren aerodrom na Okinavi
Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih