Повезане вести
"Икеа" готова до јуна
Вечерње новости 30.12.2016
Премијер Александар Вучић обишао радове на изградњи прве робне куће шведског гиганта. Развојна шанса за Београд, али и за Смедерево, Смедеревску Паланку, Пожаревац. РОБНА кућа "Икеа" требало би да буде завршена у јуну 2017… »
ИКЕА развојни пројекат, запослиће 300 људи
Пресс 30.12.2016
ИКЕА је развојни пројекат не само за Београд, Младеновац и Сопот, већ и за Смедерево, Смедеревску Паланку, Пожаревац, све до Велике Плане, рекао је данас премијер Александар Вучић и обећао да ће бити још инвестиција у том… »
У јануару нови конкурс за посао у Икеи
Бета 30.12.2016
Председник Владе Србије Александрар Вучић изјавио је данас да би Икеина робна кућа у Београду требало да буде завршена у јуну 2017, а да би наплатна рампа Бубањ Поток требало да буде измештена најкасније до 1. маја. "Ми ћемо да… »
Вучић о измештању Бубањ потока: Не могу да опростим овима из Путева Србије што су каснили!
Курир 30.12.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да би наплатна рампа Бубањ Поток требало да буде измештена најкасније до 1. маја. "Ми ћемо да завршимо и Бубањ Поток, још не могу да опростим себи што су ови из Путева Србије каснили… »
Вучић: Прича о "Икеи" говори да каснимо 25 година за источном Европом, али и да можемо све да престигнемо
Блиц 30.12.2016
Премијер Србије Александар Вучић обишао је данас радове на изградњи прве робне куће ИКЕА у Бубањ Потоку код Београда, која би требало да буде отворена до лета 2017. Он је локацију будуће робне куће обишао са регионалним… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане