Povezane vesti
13 Godina sam bila seksualni rob, decu su mi prodali Ispovest žene koja je preživela najgore mučenje
Kurir 30.12.2016
Ana Raston iz Velike Britanije ispričala je stravičnu priču o otmici i seksualnom zlostavljanju koje je proživljavala punih 13 godina. Ova Britanka 13 je godina bila seksualni rob, tvrdi da je bila zaključana u spavaćoj sobi i podvrgnuta svakodnevnom… »
Ispovest: Seks-robinje "Silovana sam svaki dan 13 godina, četvoro dece su mi prodali"
Blic 29.12.2016
Britanka Ana Ruston oteta je kada joj imala 15 godina. Njen otmičar, taksista azijskog porekla, narednih 13 godina njen život pretvorio je u pakao. Silovao je gotovo svakog dana, podvodio, a četvoro dece koje je rodila u tom periodu prodao je za novac… »
Vesti dana »

ANEM i NUNS o izjavi Darka Glišića: Nedopustivo i opasno dovođenje u vezu novinara s kriminalnim klanovima
N1 Info pre 4 satijoš 11 povezanih

Srbija dobila 51,7 miliona evra od evropske komisije: Posle ratifikacije u Skupštini leže novac predviđen Planom rasta EU za Zapadni Balkan
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 6 satijoš 23 povezane

Sudije iz Užica na meti Informera zbog odluke o ponavljanju izbora
Radio 021 pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi članovi Odbora direktora NIS-a: Irena Vujović i Milan Đurić, sa funkcije odlazi Danica Drašković
Insajder pre 5 satijoš 25 povezanih