Povezane vesti

Tramp: Moji neprijatelji jednostavno ne znaju šta rade

Tramp: Moji neprijatelji jednostavno ne znaju šta rade

Radio 021 31.12.2016
Izabrani predsednik SAD Donald Tramp uputio je novogodišnju čestitku svojim pratiocima na Tviteru, i prijateljima i neprijateljima. "Srećnu Novu godinu svima, uključujući i moje brojne neprijatelje i one koji su se borili protiv mene i tako teško… »
(Video) Tramp čestitao Novu godinu u svom stilu: Srećno svima, pa i mojim poraženim neprijateljima

(Video) Tramp čestitao Novu godinu u svom stilu: Srećno svima, pa i mojim poraženim neprijateljima

Kurir 31.12.2016
Izabrani predsednik SAD Donald Tramp uputio je novogodišnju čestitku svojim sledbenicima na Tviteru, i prijateljima i neprijateljima. "Srećnu Novu godinu svima, uključujući i moje brojne neprijatelje i one koji su se borili protiv mene i tako teško… »
Trumpova novogodišnja čestitka (ne)prijateljima

Trumpova novogodišnja čestitka (ne)prijateljima

Al Jazeera 31.12.2016
Trump je na Twitteru napisao da mu neprijatelji 'jednostavno ne znaju šta da rade', a Putin je Ruse pozvao na jedinstvo. Novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump uputio je novogodišnju čestitku svojim sljedbenicima na Twitteru, i prijateljima i… »
Kakva novogodišnja poruka Trampa!

Kakva novogodišnja poruka Trampa!

Mondo 31.12.2016
Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp poslao je neuobičajenu čestitku svojim sledbenicima na društvenoj mreži "Twitter", zaželivši sve najbolje u Novoj godini svima. Foto: AP Photo/Alex Brandon On je čestitao i brojnim neprijateljima i… »
Tramp čestitao Novu godinu svima, čak i mnogim neprijateljima

Tramp čestitao Novu godinu svima, čak i mnogim neprijateljima

Telegraf 31.12.2016
Srećnu Novu godinu svima, uključujući i moje brojne neprijatelje i one koji su se borili protiv mene i tako teško poraženi. Izabrani predsednik SAD Donald Tramp uputio je novogodišnju čestitku svojim sledbenicima na Tviteru, i prijateljima i… »

Vesti dana »