Povezane vesti
Tramp: Moji neprijatelji jednostavno ne znaju šta rade
Radio 021 31.12.2016
Izabrani predsednik SAD Donald Tramp uputio je novogodišnju čestitku svojim pratiocima na Tviteru, i prijateljima i neprijateljima. "Srećnu Novu godinu svima, uključujući i moje brojne neprijatelje i one koji su se borili protiv mene i tako teško… »
(Video) Tramp čestitao Novu godinu u svom stilu: Srećno svima, pa i mojim poraženim neprijateljima
Kurir 31.12.2016
Izabrani predsednik SAD Donald Tramp uputio je novogodišnju čestitku svojim sledbenicima na Tviteru, i prijateljima i neprijateljima. "Srećnu Novu godinu svima, uključujući i moje brojne neprijatelje i one koji su se borili protiv mene i tako teško… »
Kakva novogodišnja poruka Trampa!
Mondo 31.12.2016
Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp poslao je neuobičajenu čestitku svojim sledbenicima na društvenoj mreži "Twitter", zaželivši sve najbolje u Novoj godini svima. Foto: AP Photo/Alex Brandon On je čestitao i brojnim neprijateljima i onima koji… »
Trumpova novogodišnja čestitka (ne)prijateljima
Al Jazeera 31.12.2016
Trump je na Twitteru napisao da mu neprijatelji 'jednostavno ne znaju šta da rade', a Putin je Ruse pozvao na jedinstvo. Novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump uputio je novogodišnju čestitku svojim sljedbenicima na Twitteru, i prijateljima i… »
Tramp čestitao Novu godinu svima, čak i mnogim neprijateljima
Telegraf 31.12.2016
Srećnu Novu godinu svima, uključujući i moje brojne neprijatelje i one koji su se borili protiv mene i tako teško poraženi. Izabrani predsednik SAD Donald Tramp uputio je novogodišnju čestitku svojim sledbenicima na Tviteru, i prijateljima i… »
Vesti dana »
Ovo je najvrelija tačka u Srbiji! U 7 sati već 27 stepeni, a u jednom gradu je neverovatnih 9: Hitno se oglasio RHMZ, tokom dana će postajati sve teže, spremite se!
Blic pre 28 minutajoš 24 povezane
Trump kaže da će pregovori sa Iranom biti nastavljeni 3. avgusta
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 10 povezanih
Tko je general Aleksandar Čajko, meta napada u moskovskom restoranu?
SEEbiz pre 43 minutajoš 9 povezanih
Macut sazvao vanrednu sednicu Štaba za vanredne situacije zbog niskog vodostaja i ekstremnih temperatura
NIN pre 3 minutajoš 6 povezanih