Povezane vesti

Saše Kovačevića otkrio svoju najveću želju! Evo šta priželjkuje

Saše Kovačevića otkrio svoju najveću želju! Evo šta priželjkuje

Kurir 04.01.2017
Pevač Saša Kovačević priznao je da već duže vreme želi da se ostvari u ulozi oca i da je spreman na taj korak. Saša Kovačević izjavio je da već deset godina oseća potrebu da ima dete, što govore i fotografije sa decom koje često postavlja na… »
Saša Kovačević: Biću odličan otac

Saša Kovačević: Biću odličan otac

Tračara 04.01.2017
Pop pevač Saša Kovačević tvrdi da je spreman za novu životnu rolu – onu najvažniju, nakon što je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se grli sa dva mališana. “Bio bih odličan otac. To bi mi došlo kao nešto potpuno prirodno,” tvrdi… »
Saša Kovačević o zasnivanju porodice: Mogao sam da budem otac još pre deset godina

Saša Kovačević o zasnivanju porodice: Mogao sam da budem otac još pre deset godina

Blic 04.01.2017
- Ja to oduvek priželjkujem. Mogao sam da budem otac još pre deset godina. Bio sam spreman još tada - kaže pop pevač Saša Kovačević, pošto je na Instagramu postavio fotografiju na kojoj se grli sa dva mališana. Na naše pitanje da li Saša ima… »
Saša Kovačević: Spreman sam da imam dete, bio bih odličan otac!

Saša Kovačević: Spreman sam da imam dete, bio bih odličan otac!

Svet & Skandal 04.01.2017
Pevač Saša Kovačević ne krije da već nekoliko godina priželjkuje da postane otac, pa i na Instagramu ume da objavi fotke sa mališanima. Nedavno je u intervjuu za SCANDAL! ispričao i da je prvi put sa 18 godina poželeo da ima dete. “Bio bih… »

Vesti dana »