Povezane vesti
Saše Kovačevića otkrio svoju najveću želju! Evo šta priželjkuje
Kurir 04.01.2017
Pevač Saša Kovačević priznao je da već duže vreme želi da se ostvari u ulozi oca i da je spreman na taj korak. Saša Kovačević izjavio je da već deset godina oseća potrebu da ima dete, što govore i fotografije sa decom koje često postavlja na… »
Saša Kovačević: Biću odličan otac
Tračara 04.01.2017
Pop pevač Saša Kovačević tvrdi da je spreman za novu životnu rolu – onu najvažniju, nakon što je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se grli sa dva mališana. “Bio bih odličan otac. To bi mi došlo kao nešto potpuno prirodno,” tvrdi… »
Saša Kovačević o zasnivanju porodice: Mogao sam da budem otac još pre deset godina
Blic 04.01.2017
- Ja to oduvek priželjkujem. Mogao sam da budem otac još pre deset godina. Bio sam spreman još tada - kaže pop pevač Saša Kovačević, pošto je na Instagramu postavio fotografiju na kojoj se grli sa dva mališana. Na naše pitanje da li Saša ima… »
Saša Kovačević: Spreman sam da imam dete, bio bih odličan otac!
Svet & Skandal 04.01.2017
Pevač Saša Kovačević ne krije da već nekoliko godina priželjkuje da postane otac, pa i na Instagramu ume da objavi fotke sa mališanima. Nedavno je u intervjuu za SCANDAL! ispričao i da je prvi put sa 18 godina poželeo da ima dete. “Bio bih… »
Vesti dana »

BLOG: Studenti blokirali depo GSP-a, blokirana raskrsnica u Novom Sadu
N1 Info pre 24 minutajoš 60 povezanih

Zatvoren najveći aerodrom u Evropi: Požar u blizini Hitroua izazvao nestanak struje, obustavljaju se letovi
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih

Nedović objasnio zašto je propustio slavlje košarkasa Zvezde sa navijačima
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih