Povezane vesti
Majka starlete radi kao vaspitačica: Tijana Ajfon se skida i tuče u rijalitiju, a majka je ponosna na nju
Blic 04.01.2017
Skandalozno ponašanje i neprimerene fotografije starlete i višestruke učesnice rijalitija "Parovi" Tijane Ajfon, ne potresaju njenu majku Slavicu Maksimović, koja radi kao vaspitačica i maksimalno podržava svoju ćerku. Kao takva, verovali ili ne… »
Majka Tijane Ajfon prvi put o ćerki: Možda sam loša majka, ali sam dobar vaspitač!
Kurir 04.01.2017
Neobični stavovi Slavice Maksimović, majke učesnice Parova. Sve što Tijana Ajfon radi pred kamerama, kao i neki njeni stavovi koje iznosi za milionski auditorijum, nailaze na podršku njene majke Slavice, inače vaspitačice u jednom vrtiću. "Ja sam… »
Vesti dana »

Potresna scena na bežanijskom groblju: Udovica Suzana pala u zagrljaj sestri pokojnog Saše Popovića, donela na grob panaiju
Kurir pre 59 minutajoš 36 povezanih

Jako olujno nevreme pogodilo Čačak, na nekoliko lokacija stabla iščupana iz korena
Danas pre 30 minutajoš 45 povezanih

Dok svi čekaju konačni sud o Bogdanovom daljem učešću na Eurobasketu, selektor otkrio ko bi mogao biti novi kapiten
Story pre 1 satjoš 39 povezanih

Ubijen nekadašnji šef ukrajinskog parlamenta Andrij Parubij
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 23 povezane