Povezane vesti
Majka starlete radi kao vaspitačica: Tijana Ajfon se skida i tuče u rijalitiju, a majka je ponosna na nju
Blic 04.01.2017
Skandalozno ponašanje i neprimerene fotografije starlete i višestruke učesnice rijalitija "Parovi" Tijane Ajfon, ne potresaju njenu majku Slavicu Maksimović, koja radi kao vaspitačica i maksimalno podržava svoju ćerku. Kao takva, verovali ili ne… »
Majka Tijane Ajfon prvi put o ćerki: Možda sam loša majka, ali sam dobar vaspitač!
Kurir 04.01.2017
Neobični stavovi Slavice Maksimović, majke učesnice Parova. Sve što Tijana Ajfon radi pred kamerama, kao i neki njeni stavovi koje iznosi za milionski auditorijum, nailaze na podršku njene majke Slavice, inače vaspitačice u jednom vrtiću. "Ja sam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Srbija je ustala i stajaće neumorno do ispunjenja zahteva“: Studenti na protestima u više od 30 gradova zatražili izbore (FOTO, VIDEO)
Nova pre 13 minutajoš 20 povezanih

Sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu trajao četiri sata, bez konkretnih zaključaka
Euronews pre 3 satajoš 16 povezanih

Izvori: napad u kojem je pogođeno 40 ruskih bombardera planiran godinu i po dana
Politika pre 1 satjoš 42 povezane

UŽIVO Protest "Vostani Serbije" u Novom Sadu: Studenti i zborovi odaju počast nastradalima
Radio 021 pre 3 minutajoš 37 povezanih