Povezane vesti
ČESTITAMO: Ana Nikolić trudna
Tračara 04.01.2017
Najpopularniji bračni par na našoj estradi, pevačica Ana Nikolić i njen suprug reper Stefan Đurić Rasta, ostvariće se u najbitnijoj životnoj ulozi. Iako mnogi nisu verovali da će ova veza uspeti, najviše zbog razlike u godinama, srećni par je… »
Ona je to znala i pre njih: Ova poznata dama je predvidela trudnoću Ani Nikolić (FOTO)
Story 04.01.2017
Jedna poznata dama otkrila je da je srećne vesti predosetila, čak i pre nego što su stigli rezultati. Popularni bračni par, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ove godine će se, kako piše portal Pink.rs ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi -… »
Ana Nikolić i Rasta čekaju bebu
Blic 04.01.2017
Ana Nikolić i njen 11 godina mlađi suprug Stefan Đurić Rasta ove godine postaće roditelji. Pevačica je pre nekoliko dana saznala da je u drugom stanju, i oboje su presrećni. - Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam. Međutim, za ovu radosnu… »
Muzičko dete! (foto)
Mondo 04.01.2017
Pevačica Ana Nikolić i njen 11 godina mlađi suprug Stefan Đurić Rasta ove godine postaće roditelji. Samo ja sam verovala do kraja strpljivo da negde postojiš... moj indigo! I onda se jedne večeri desila magija... Neka nam potraje zauvek! Ljubavi… »
Biće mama: Ana Nikolić u drugom stanju
Večernje novosti 04.01.2017
Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta ove godine će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta ove godine će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Kako prenosi " Pink", pevačica je pre… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 45 minutajoš 10 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 2 satajoš 5 povezanih
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom, pa se oglasio samo jednom rečenicom
Radio 021 pre 2 satajoš 4 povezane