Povezane vesti
(Kurir TV) Suzana Perić: Predivno je pokloniti krstić za Božić! Pojurila sam jutros da kupim ćerki!
Kurir 05.01.2017
Modna kreatorka Suzana Perić ne krije koliko se obradovila poklonu dnevnog lista Kurir - krstiću koji je osveštan u kripti Hrama Svetog Save. Suzana se raduje Božiću koji će proslaviti sa ćerkom Tifani na Kopaoniku, a jutirs je pojurila do prve… »
(Kurir TV) Suzana Mančić: Osveštani krstić je nabolji poklon za Božić!
Kurir 05.01.2017
Suzana Mančić kaže da se veoma raduje predstojećem Božiću koji će proslaviti u krugu porodice, a još više se obradovala osveštanom krstu koji je danas dobila na poklon uz dnevni list Kurir. - Baš lepo što ste odlučili da nas danas obradujete… »
(Kurir TV) dakićka oduševljena krstićem: Odmah sam kupila 2 primerka, jedan za mene, a drugi za...
Kurir 05.01.2017
Voditeljka Snežana Dakić raduje se Božiću koji će proslaviti sa ćerkom Laurom na Kopaoniku. Dakićeva ne krije da se obradovila poklonu koji je danas dobila uz dnevni list Kurir, a priznala je da pohrlila da kupi čak dva primerka. "Oduševio me je… »
Vesti dana »
Požari i dalje besne u Los Anđelesu, kao da je "bačena atomska bomba" – porastao broj poginulih
RTS pre 27 minutajoš 4 povezane
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
"Srpski glas će se više čuti u Vašingtonu": Amerika i Srbija započinju strateški dijalog, evo šta to znači za nas
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Abdi Trampu: Snage SAD da ostanu u Siriji; Imenovan novi predsednik Libana
RTV pre 1 satjoš 3 povezane