Повезане вести

(Курир ТВ) Сузана Перић: Предивно је поклонити крстић за Божић! Појурила сам јутрос да купим ћерки!

(Курир ТВ) Сузана Перић: Предивно је поклонити крстић за Божић! Појурила сам јутрос да купим ћерки!

Курир 05.01.2017
Модна креаторка Сузана Перић не крије колико се обрадовила поклону дневног листа Курир - крстићу који је освештан у крипти Храма Светог Саве. Сузана се радује Божићу који ће прославити са ћерком Тифани на Копаонику, а јутирс је… »
(Курир ТВ) Сузана Манчић: Освештани крстић је набољи поклон за Божић!

(Курир ТВ) Сузана Манчић: Освештани крстић је набољи поклон за Божић!

Курир 05.01.2017
Сузана Манчић каже да се веома радује предстојећем Божићу који ће прославити у кругу породице, а још више се обрадовала освештаном крсту који је данас добила на поклон уз дневни лист Курир. - Баш лепо што сте одлучили да нас… »
(Курир ТВ) дакићка одушевљена крстићем: Одмах сам купила 2 примерка, један за мене, а други за...

(Курир ТВ) дакићка одушевљена крстићем: Одмах сам купила 2 примерка, један за мене, а други за...

Курир 05.01.2017
Водитељка Снежана Дакић радује се Божићу који ће прославити са ћерком Лауром на Копаонику. Дакићева не крије да се обрадовила поклону који је данас добила уз дневни лист Курир, а признала је да похрлила да купи чак два примерка… »

Вести дана »