Povezane vesti

Predsednik:Nikada Vučiću ne bih bio protivkandidat

Predsednik:Nikada Vučiću ne bih bio protivkandidat

Mondo 06.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da bi ga iznenadila kandidatura premijera Aleksandra Vučića za predsednika države ali da mu, ako je bude, on nikada ne bi bio protivkandidat. Foto: Beta/Miloš Miškov "Iznenadio bih se iz više… »
Nikolić: Iznenadila bi me kandidatura Vučića

Nikolić: Iznenadila bi me kandidatura Vučića

Danas 06.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da bi ga iznenadila kandidatura premijera Srbije Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima. Nikolić je istakao da on smatra da Vučić dobro obavlja posao predsednika Vlade Srbije i da ne veruje… »
Nikolić: Priština se sakrila iza Velikog brata (VIDEO)

Nikolić: Priština se sakrila iza Velikog brata (VIDEO)

Beta 06.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da će biti iznenadjen ako se premijer i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kandiduje na predsedničkih izborima na proleće ove godine. Na pitanje novinara u zgradi Predsedništva Srbije… »
Nikolić: Srbija dostigla granice, sve drugo vodilo bi priznavanju Kosova

Nikolić: Srbija dostigla granice, sve drugo vodilo bi priznavanju Kosova

Večernje novosti 06.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da će biti iznenađen ako se premijer i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kandiduje na predsedničkim izborima na proleće ove godine. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je… »
Nikolić o hapšenju haradinaja: Srbija neće i ne može odustati od poternica

Nikolić o hapšenju haradinaja: Srbija neće i ne može odustati od poternica

Kurir 06.01.2017
BEOGRAD - Srbija ne može i neće odustati od poternica, poručio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpredsednici Evropskog parlamenta Ulrike Lunaček, koja je tražila da EU izvrši pritisak na Srbiju da ukine poternicu za Ramušom Haradinajem… »
Nikolić o predsedničkim izborima: Vučić i ja smo se sve dogovorili, ime kandidata na Sretenje

Nikolić o predsedničkim izborima: Vučić i ja smo se sve dogovorili, ime kandidata na Sretenje

Kurir 06.01.2017
BEOGRAD - – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da je sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem dogovorio da se odluka o kandidaturi na predsedničkim izborima donese na Sretenje. Vučić i ja smo se dogovorili o svemu, a to je da svako nastavi… »

Vesti dana »