Повезане вести
Ђоковић поново на мети кириоса: Ја бих због овога био суспендован до 2025 (видео)
Хот спорт 08.01.2017
Контроверзни Аустралијанац поново је искористио прилику да "оплете" по Новаку Ђоковићу коментаришући једну ситуацију са јучерашњег финалног меча. Наиме аустралијски тенисер је у фокус ставио ситуацију, у којој је српски тенисер… »
Окомио се на Новака: Кирјос поново коментарисао Ђоковића
Спортал блиц 08.01.2017
Аустралијски тенисер Ник Кирјос поново је коментарисао Новака Ђоковића. Овога пута темпераментном Аустралијанцу засметао је Ђоковићев потез из финала АТП турнира у Дохи када је српски тенисер после изгубљеног поена ударио… »
Мари и ја мало одскачемо
Политика 08.01.2017
Федерер, Надал, Вавринка, Раонић и Нишикори су такође кандидати, али нас двојица због резултата последњих година у Мелбурну имамо највеће шансе. Од нашег извештача Доха – Завеса на Катарском опену у Дохи (тврда подлога… »
Луди Ози опет испрозивао Новака: Да сам ја оно урадио...
Вести онлине 08.01.2017
Српски ас Новак Ђоковић у последње време је веома нервозан, често ломи рекете, мајице, свађа се са судијама. Тако је било и у Дохи. У једном тренутку, у бесу је лоптицом погодио једног од гледаоца у првом реду. А међу првима се… »
Како су британски медији видели победу Ђоковића над Марејем?
Вести онлине 08.01.2017
Сјајан почетак тениске сезоне у судару титана у Дохи. Новак Ђоковић је победио Ендија Мареја и најавио потеру за Шкотом у борби за место број 1. Британски медији дали су, очекивано, велики публицитет тријумфу Србина над најбољим… »
После Бекера јавио се и Вајда: Шта је Словак рекао за Новаков тријумф (ФОТО)
Вести онлине 08.01.2017
Марјан Вајда није био уз Новака Ђоковића на турниру у Дохи где га је мењао Душан Вемић, али далеко од тога да није помно пратио шта се дешава у Катару. Тријумф против Ендија Мареја на старту сезоне Словак је обележио поруком… »
Ђоковић случајно погодио лоптицом жену у публици: Прихватам казну, бићу пажљивији, Кирјос: Мене би суспендовали до 2025.
Вечерње новости 08.01.2017
Искрено, нисам био свестан да лоптица лети ка публици. Нисам циљао никога. Сносићу последице, јер то не сме да ми се дешава – рекао је српски тенисер. ТЕШКО Новак контролише емоције на терену. И у финалу Дохе је имао неколико… »
Кирјос призива казну за Новака: ''Мене би суспендовали до 2025!''
Спортске.нет 08.01.2017
Како смо и навикли, неке споредне ствари поново избијају у први план у страним медијима после прве титуле Новака Ђоковића у 2017. Новак Ђоковић и Енди Мареј јуче су одиграли сјајан меч, баш какав и доликује двојици најбољих… »
Светски медији о Новаковој титули у Дохи: Сјајна увертира, уживање...
Вечерње новости 08.01.2017
Ако је ово била назнака шта нас очекује у 2017, онда љубитеље тениса чека право уживање – пише “Си-Ен-Ен”. “Гардијан”: Енди нека размисли. Светски медији с пажњом су пратили први овогодишњи дуел најбољих тенисера света… »
Ђоковић: Сносићу последице (видео)
Хот спорт 08.01.2017
Након што је, по завршетку поена у првом сету финала турнира у Дохи, погодио лоптицом жену у публици, Новак Ђоковић је истакао да прихвата казну, уколико до ње дође. – Нисам желео да погодим било кога. Пазићу убудуће. Искрено… »
Друга страна Ђоковићеве медаље (видео)
Мондо 08.01.2017
Најбољи српски тенисер свих времена почео је годину одбраном трофеја у Дохи, али је на том путу било изузетно трновито и тешко. Фото: Иоутубе/принтсцреен Новак Ђоковић почео је савршено нову сезону. Одбранио је титулу у Дохи, а… »
Лоптица у главу: Ђоковић: Нисам хтео никога да ударим! /видео/
Спортал блиц 08.01.2017
Страшан почетак 2017. године! Новак Ђоковић се враћа. У финалу АТП турнира у Дохи, наш ас је победио Мареја и најавио да је спреман за напад на врх. Дуел са Британцем обележио је и један несмотрени потез Србина. Фор тхосе вхо дид… »
Математика јасна - Ноле врло брзо може назад на трон!
Спортске.нет 08.01.2017
Након прве титуле у 2017. години Новак Ђоковић је направио сјајну увертиру за Аустралијан Опен, а после тријумфа у Дохи познато је када би могао да се врати на чело АТП ранг листе. Финални меч на АТП турниру у Дохи био је тек… »
Ево како је ЦНН известио о Новаковој победи над Марејом у финалу турнира у Дохи
Спортал блиц 08.01.2017
Фантастичан меч и тријумф Новака Ђоковића над Ендијем Марејом у финалу турнира у Дохи изазвао је велику пажњу светске јавности. Већи извештај но иначе, бар када се ради о турнирима на којима шампиону припада 250 АТП бодова, овом… »
Енди не очајава после пораза, бацио "рукавицу" Новаку у Мелбурну
Вести онлине 08.01.2017
У финалу Дохе, гледали смо нови спектакл и на нашу срећу, победу Новака Ђоковића у дуелу са најбољим тенисером планете, Ендијем Марејем. Шкот није много очајавао после пораза, већ је турнир у престоници Катара видео као добру… »
Извињење Ђоковића, али га чека казна!
Вести онлине 08.01.2017
Био је нервозан Новак Ђоковић у финалу Дохе против Ендија Мареја. А како и не би, када је у другом сету пропустио три меч лопте и дозволио Шкоту да изједначи. Ипак, на крају, наш ас је славио, али га очекује казна због ломљење… »
Новак после тријумфа у Дохи: Најбољи могући сценарио пред Аустралијан опен
Спортал блиц 07.01.2017
Прво што је рекао Новак Ђоковић када је ушао у прес салу у Дохи било је: -Христос се роди. Срећан Божић! А за Божић Ноле је добио најлепши поклон. Победио је на првом турниру у сезони и најавио сјајну годину. Већ смо писали пре… »
Ђоковић: Победа у Дохи најбољи начин за почетак године
Вечерње новости 07.01.2017
Дефинитивно ово је био један од најбољин начина да почнем годину. Када је преокренуо, надао сам се да ми се неће вратити све оно од јуче", рекао је Ђоковић подсећајући на полуфинале против Фернанда Вердаска. Српски тенисер Новак… »
Мареј: И даље имам шансе да победим у Мелбурну
Спортал блиц 07.01.2017
Пословично смирени Енди Мареј није се дуго задржао пред медијима у Дохи. Иако је изгубио у борби за први трофеј у години, први тенисер света је био јасан пред старт Аустралијског опена, првог гренд слема у сезони. - Иако сам… »
Ђоковић после тријумфа у Дохи: Почетак сезоне из сна!
Спортал блиц 07.01.2017
Новак Ђоковић није крио осмехе после великог финала и победе против Британца Ендија Мареја (6:3, 5:7, 6:4), која му је омогућила одбрану титуле на АТП турниру у Дохи. Фото: Реутерс Новак Ђоковић - Ово је дефинитивно најбољи… »
Ђоковић одбранио титулу у Дохи
Данас 07.01.2017
Српски тенисер Новак Ђоковић вечерас је освојио турнир у Катару, пошто је победио првопласираног на листи најбољих тенисера света Британца Едија Марија, резултатом 6:3, 5:7, 6:4. Овом победом Ђоковић је прекинуо је серију Ендија… »
Вести дана »
Ништа од новог трофеја за Леброна Џејмса: Касл разбио Лејкерсе у полуфиналу НБА Купа!
Хот спорт пре 30 минутајош 19 повезаних
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 5 минутајош 15 повезаних
Шта су Фон дер Лајен и Кошта поручили након састанка са Вучићем - поменули и медијске слободе
Н1 Инфо пре 15 минутајош 10 повезаних
ФОТО Звезда на „Меркуру“ тражи пут ка пролећу у Европи: Погледајте зашто сам се усред Граца сетио Пионира
Нова пре 35 минутајош 15 повезаних