Povezane vesti
Svečana parada i akademija, stižu Nikolić i ministri
Dnevnik 08.01.2017
Republika Srpska danas obeležava Dan Republike, koji će ujedno biti i njen jubilej - 25 godina postojanja Srpske. Sveti Stefan se u RS se prvi put obeležava kao neradan i praznični dan, nakon referendumske odluke, a predsedik Srpske Milorad Dodik… »
Potvrđeno: Nikolić sutra na proslavi Dana Republike Srpske
Pravda 08.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvovaće sutra u Banjaluci obeležavanju Dana Republike Srpske, saopšteno je iz pres-službe predsednika Srbije. Ovim je zvanično najavljeno prisustvo predsednika Srbije proslavi Dana Republike Srpske. Nakon… »
Potvrđeno: Nikolić sutra na proslavi Dana Republike Srpske
Blic 08.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvovaće sutra u Banjaluci obeležavanju Dana Republike Srpske, saopšteno je iz pres-službe predsednika Srbije. Ovim je zvanično najavljeno prisustvo predsednika Srbije proslavi Dana Republike Srpske. Nakon… »
Sve spremno za "najsvečaniju do sada" proslavu Dana RS
Novi magazin 08.01.2017
Republika Srpska će obeležiti 9. januar, Dan Republike, koji će ujedno biti i obeležavanje 25 godina postojanja Srpske. Sutrašnja proslava biće, kako je najavljeno, najsvečanija do sada i zbog odbrane ovog datuma, nakon pokušaja njegovog ukidanja… »
Vesti dana »

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 9 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana