Povezane vesti
Neda Ukraden bez dlake na jeziku: Da sam gluplja, bilo bi mi mnogo lakše!
Kurir 08.01.2017
Pevačica Neda Ukraden je otkrila šta je za nju sreća, kao i kako održava dobar izgled. Neda je navela da ni pod koju cenu ne bi trpela nešto što joj se ne dopada. "Da sam gluplja bilo bi mi mnogo lakše. Događalo mi se da svašta predvidim, da se… »
Neda Ukraden ima recept za sreću: Ne sviđa ti se posao, postoji otkaz, ne sviđa ti se partner, postoji razvod
Svet & Skandal 08.01.2017
Ivana Baltić Aleksić ove nedelje u svojoj emisiji “Ja to tako” istakla je kako joj se često događa da gosti kažu kako jesu pametni, ali ne za život, a ovo je prokomentarisala Neda Ukradn. “Da sam gluplja bilo bi mi mnogo lakše. Događalo mi… »
Vesti dana »
Počela sednica narodne Skupštine: Poslanici danas raspravljaju o predlogu budžeta za 2025. godinu
Kurir pre 7 minutajoš 42 povezane
Teretni avion pao na zgradu kod aerodroma u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
RTS pre 42 minutajoš 21 povezana
Tiktok iznenađenje na izborima za predsednika Rumunije! Proruski kandidat koji kritikuje EU i NATO u drugom krugu s aktuelnim premijerom
Kurir pre 42 minutajoš 14 povezanih
Danas toplije i sunčano, ali u drugoj polovini nedelje promena: Kakvo nas vreme očekuje u narednim danima?
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih