Povezane vesti
Obama: Podcijenio sam utjecaj ruskog hakiranja
Al Jazeera 08.01.2017
Odlazeći američki predsjednik ne misli da je podcijenio Vladimira Putina, nego utjecaj koji u informatičkoj eri mogu imati dezinformacije, hakiranje i slično. na otvorena društva. Američki predsjednik Barack Obama u nedjelju je priznao da je… »
Obama: Potcenio sam uticaj hakovanja i lažnih informacija
RTS 08.01.2017
Odlazeći predsednik SAD Barak Obama izjavio je da priznaje da je potcenio uticaj "lažnih informacija i hakovanja" na demokratiju, aludirajući na izveštaj obaveštajnih službi o ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD, prenosi AFP. U intervjuu za… »
Obama: Nisam potcenio Putina, već uticaj dezinformacija i hakovanja
Glas Amerike 08.01.2017
Američki predsednik Barak Obama - u svetlu zaključka američkih obaveštajnih službi da se Rusija mešala u američke predsedničke izbore - kaže da je "potcenio" uticaj kampanje dezinformisanja i kompjuterskog hakovanja na demokratiju. Obama, koji… »
Obama priznaje da je potcenio uticaj ruskog hakovanja
Blic 08.01.2017
Odlazeći predsednik SAD Barak Obama priznao je danas da je "potcenio" koliki uticaj kampanje hakovanja i širenja dezniformacija može da ima na demokratsku stranku, dva dana posle objavljivanja izveštaja američkih obaveštajnih službi o uplitanju… »
"Tramp i ja smo ludi, a Putin..."
Vesti online 08.01.2017
Odlazeći predsednik SAD Barak Obama izjavio je da smatra da je pošteno reći da su on i novoizabrani šef Bele kuće Donald Trump "na neki način različiti", ali je priznao da im je jedna stvar zajednička, a to je samopouzdanje. - To je verovatno… »
Vesti dana »
Tri meseca nakon tragedije sva tri mosta u Novom Sadu bila blokirana tri sata, Most slobode ostaje blokiran do sutra popodne
RTV pre 15 minutajoš 52 povezane
Pogledajte: Nesvakidašnji prizori sa blokada mostova u Novom Sadu! (foto / video)
Pravda pre 1 satjoš 106 povezanih
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 50 minutajoš 22 povezane
Raspored Zvezde i Partizana u Evroligi: Da li je nekome lakše i kada se igraju ključni mečevi?
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih