Povezane vesti

Obama: Podcijenio sam utjecaj ruskog hakiranja

Obama: Podcijenio sam utjecaj ruskog hakiranja

Al Jazeera 08.01.2017
Odlazeći američki predsjednik ne misli da je podcijenio Vladimira Putina, nego utjecaj koji u informatičkoj eri mogu imati dezinformacije, hakiranje i slično. na otvorena društva. Američki predsjednik Barack Obama u nedjelju je priznao da je… »
Obama: Potcenio sam uticaj hakovanja i lažnih informacija

Obama: Potcenio sam uticaj hakovanja i lažnih informacija

RTS 08.01.2017
Odlazeći predsednik SAD Barak Obama izjavio je da priznaje da je potcenio uticaj "lažnih informacija i hakovanja" na demokratiju, aludirajući na izveštaj obaveštajnih službi o ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD, prenosi AFP. U intervjuu za… »
Obama: Nisam potcenio Putina, već uticaj dezinformacija i hakovanja

Obama: Nisam potcenio Putina, već uticaj dezinformacija i hakovanja

Glas Amerike 08.01.2017
Američki predsednik Barak Obama - u svetlu zaključka američkih obaveštajnih službi da se Rusija mešala u američke predsedničke izbore - kaže da je "potcenio" uticaj kampanje dezinformisanja i kompjuterskog hakovanja na demokratiju. Obama, koji… »
Obama priznaje da je potcenio uticaj ruskog hakovanja

Obama priznaje da je potcenio uticaj ruskog hakovanja

Blic 08.01.2017
Odlazeći predsednik SAD Barak Obama priznao je danas da je "potcenio" koliki uticaj kampanje hakovanja i širenja dezniformacija može da ima na demokratsku stranku, dva dana posle objavljivanja izveštaja američkih obaveštajnih službi o uplitanju… »
"Tramp i ja smo ludi, a Putin..."

"Tramp i ja smo ludi, a Putin..."

Vesti online 08.01.2017
Odlazeći predsednik SAD Barak Obama izjavio je da smatra da je pošteno reći da su on i novoizabrani šef Bele kuće Donald Trump "na neki način različiti", ali je priznao da im je jedna stvar zajednička, a to je samopouzdanje. - To je verovatno… »

Vesti dana »