Povezane vesti

Joksimovićeva: Pripremamo predloge na Mekalisterov izveštaj

Joksimovićeva: Pripremamo predloge na Mekalisterov izveštaj

Politika 09.01.2017
Ne čudi zahtev srpskim vlastima iznet u Evropskom parlamentu da obezbede punu političku i administrativnu pomoć u radu zaštitnika građana, kaže Milan Antonijević iz Jukoma. Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister predstavio je u… »
Joksimović: Vučić ima dilemu

Joksimović: Vučić ima dilemu

Dnevnik 09.01.2017
Partije treba da imaju svog kandidata za predsednika Srbije, jer onda građani jasno znaju za kakvu politiku glasaju i šta mogu da očekuju od predsednika, izjavila je. funkcionerka Srpske napredne stranke i ministarka bez portfelja zadužena za… »
Jadranka Joksimović: Vučić radi čak i više od mene!

Jadranka Joksimović: Vučić radi čak i više od mene!

Pravda 09.01.2017
Aleksandar Vučić saopštiće na Sretenje ko će biti kandidat SNS na predsedničkim izboima. Da li će to biti on, tu se meri šta on može da uradi kao predsednik Vlade, a šta kao predsednik Srbije, izjavila je Jadranka Joksimović, funkcionerka SNS… »
Joksimovićeva: Vučić radi čak i više od mene

Telegraf 09.01.2017
Ja sam za to da partije imaju svog kandidata, jer je onda i građanima jasno za kakvu politiku glasaju, to je moj stav i ja se za to zalažem - rekla je Joksimovićeva. Partije treba da imaju svog kandidata za predsednika Srbije, jer onda građani jasno… »

Blic 09.01.2017
Aleksandar Vučić saopštiće na Sretenje ko će biti kandidat SNS na predsedničkim izboima. Da li će to biti on, tu se meri šta on može da uradi kao predsednik Vlade, a šta kao predsednik Srbije, izjavila je Jadranka Joksimović, funkcionerka SNS… »

Vesti dana »