Povezane vesti

140 kvadrata čistog savršenstva i veličanstvenih detalja: Zavirite u očaravajući i topli dom Vanese Šokčić (FOTO)

140 kvadrata čistog savršenstva i veličanstvenih detalja: Zavirite u očaravajući i topli dom Vanese Šokčić (FOTO)

Story 10.01.2017
Popularna pevačica i jedna od velikih zvezda devedesetih može da se pohvali stanom na kojem bi joj pozavideli i vrhunski stručnjaci za enterijer. Ceo stan, počevši od hodnika, preko kuhinje i spavaće sobe, pa do kupatila, pun je detalja - toliko da… »
Zaljubljena u antikvitete: Zavirite u raskošni dom Vanese Šokčić! (foto)

Zaljubljena u antikvitete: Zavirite u raskošni dom Vanese Šokčić! (foto)

Svet & Skandal 10.01.2017
Velika zvezda bivše Jugolsavije, pevačica Vanesa Šokčić, uspela je da svoj život sačuva od očiju javnosti, tako da je malo onih koji znaju da folkerka uživa u antikvitetima kojima je opremila i svoj dom. Pevačica kaže da je ljubav prema… »
(Foto) glamur će vas ostaviti bez reči: Evo kako izgleda luksuzni dom Vanese Šokčić!

(Foto) glamur će vas ostaviti bez reči: Evo kako izgleda luksuzni dom Vanese Šokčić!

Kurir 10.01.2017
Pevačica Vanesa Šokčić, zvezda devedesetih, žarila je i palila bivšom Jugoslavijom, a malo ko zna da voli i uživa u starim stvarima. "Ljubav prema starinama nasledila sam od roditelja. Oni vole antikvitete. Kad sam bila mlađa, to mi je smetalo i… »
Tamne boje, kontrasti i pažljivo birani detalji: Za dom Sonje i Nikole Lazetića postoji samo jedna reč - LUKSUZ

Tamne boje, kontrasti i pažljivo birani detalji: Za dom Sonje i Nikole Lazetića postoji samo jedna reč - LUKSUZ

Story 10.01.2017
Srpski fudbaler Nikola Lazetić i njegova supruga Sonja žive u luksuzno opremljenoj vili na Dedinju, a vidi se da je svaki detalj pažljivo odabran. Iako retko možemo da ih vidimo u medijima, Nikola i Sonja Lazetić brižljivo su opremili svaki kutak u… »
Zavirite u dom Lazetića uređen po feng-šuiju

Zavirite u dom Lazetića uređen po feng-šuiju

Blic 10.01.2017
Srpski fudbaler Nikola Lazetić i njegova supruga Sonja žive u luksuzno opremljenoj vili na Dedinju. Iako retko možemo da ih vidimo u medijima, Nikola i Sonja Lazetić obožavaju društvene mreže, pa tako veliki broj pratilaca ovog poznatog para imaju… »

Vesti dana »