Повезане вести

Млађан Динкић испитиван у СБПОК-у

Млађан Динкић испитиван у СБПОК-у

Политика 10.01.2017
Бивши министар финансија је у својству грађанина одговарао на питања полиције у вези са продајом „Мобтела” и поводом наводних злоупотреба током изградње Топионице бакра у Бору. Бивши министар финансија Млађан Динкић испитиван… »
Динкића саслушали и због топионице!

Динкића саслушали и због топионице!

Вечерње новости 10.01.2017
Бивши министар у Влади Србије у уторак више сати испитиван у полицији. Против њега поднето неколико кривичних пријава због штетних уговора. НЕКАДАШЊИ министар у Влади Србије Млађан Динкић у уторак је више сати испитиван, у… »
Динкић: Радујем се кад ме позову

Динкић: Радујем се кад ме позову

Данас 10.01.2017
Бивши министар Млађан Динкић сашлушан је у својству грађанина у Служби за борбу против организованог криминала (СБПОК), а потом је новинарима рекао да је било речи о различитим случајевима, међу којима је и Мобтел. Динкић… »
Динкић саслушаван због Мобтела

Динкић саслушаван због Мобтела

Мондо 10.01.2017
Бивши министар Млађан Динкић се појавио данас у полицији на саслушању по позиву због сумње да је у више наврата злоупотребио свој службени положај и оштетио буџет Републике Србије. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић Млађан Динкић… »
Динкић: Саслушан сам о више случајева

Динкић: Саслушан сам о више случајева

Радио 021 10.01.2017
Бивши министар Млађан Динкић саслушан је данас у својству грађанина у СБПОК-у, а потом је новинарима рекао да је било речи о различитим случајевима, међу којима је и Мобтел. Он то, међутим, казао је, не повезује са обустављањем… »
Динкић: Саслушаван сам о МОБТЕЛ-у и случајевима од пре 16 година

Динкић: Саслушаван сам о МОБТЕЛ-у и случајевима од пре 16 година

Нова економија 10.01.2017
Бивши министар Млађан Динкић сашлушан је у својству грађанина у СБПОК, а новинарима је рекао да је било речи о различитим случајевима, међу којима је и Мобтел. Он, међутим, казао је, не повезује то са обустављање поступка… »
Динкић: Саслушан сам о више случајева, па и Мобтелу

Динкић: Саслушан сам о више случајева, па и Мобтелу

Дневник 10.01.2017
Бивши министар Млађан Динкић сашлушан је данас у својству грађанина у СБПОК-у, а потом је новинарима рекао да је било речи о различитим случајевима, међу којима је и Мобтел. Он то, међутим, казао је, не повезује то са… »
Млађан Динкић после саслушања: Питали су ме за Мобтел, не искључујем утицај политике

Млађан Динкић после саслушања: Питали су ме за Мобтел, не искључујем утицај политике

Блиц 10.01.2017
Млађан Динкић је након обављеног информативног разговора у СБПОК-у рекао да су га питали за више различитих случајева од 2001. до 2012. године. Најстарији случај се десио пре 16 година, а споменуо је да су га питали и за Мобтел… »
(Курир ТВ) Динкић после саслушања У СБПОК: Истина је на мојој страни

(Курир ТВ) Динкић после саслушања У СБПОК: Истина је на мојој страни

Курир 10.01.2017
БЕОГРАД - Бивши министар Млађан Динкић саслушан је данас у својству грађанина у СБПОК о различитим случајевима, међу којима је и Мобтел. Динкић је након обављеног информативног разговора који је трајао нешто више од сат времена… »
(Курир ТВ) завршено саслушање у СБПОК Динкић: Питали су ме за Мобтел и још неке приватизације!

(Курир ТВ) завршено саслушање у СБПОК Динкић: Питали су ме за Мобтел и још неке приватизације!

Курир 10.01.2017
БЕОГРАД - Бивши министар Млађан Динкић саслушан је данас у просторијама СБПОК због сумње да је у више наврата злоупотребио службени положај и оштетио буџет Републике Србије. Динкић је након обављеног информативног разговора… »
Динкић саслушан у СБПОК-у: Поносан сам на све што сам радио

Динкић саслушан у СБПОК-у: Поносан сам на све што сам радио

Н1 Инфо 10.01.2017
Бивши министар Млађан Динкић сашлушан је у својству грађанина у Служби за борбу против организованог криминала (СБПОК), а потом је новинарима рекао да је било речи о различитим случајевима, међу којима је и Мобтел. Динкић… »
Млађан Динкић дошао на саслушање у полицију

Млађан Динкић дошао на саслушање у полицију

Нова економија 10.01.2017
Бивши министар Млађан Динкић дошао је данас у полицију на саслушање, незванично је речено агенцији Бета. За сада нема званичних информација о разлозима за саслушање. Неки београдски медији пренели су да је Динкић позван на… »
Млађан Динкић на саслушању у полицији

Млађан Динкић на саслушању у полицији

Бета 10.01.2017
Бивши министар Младјан Динкић дошао је данас у полицију на саслушање, незванично је речено агенцији Бета. За сада нема званичних информација о разлозима за саслушање. Неки београдски медији пренели су да је Динкић позван на… »
ЦИК: Динкић на саслушању због злоупотреба у РТБ Бор

ЦИК: Динкић на саслушању због злоупотреба у РТБ Бор

Блиц 10.01.2017
Бившšи министар Млађан Динкић се појавио данас у полицији на саслушšању по позиву због сумње да је у вишšе наврата злоупотребио слуžжбени положžај и ошšтетио будžжет Републике Србије, сазнаје Центар за истражžивање корупције… »

Вести дана »