Povezane vesti
Mlađan Dinkić ispitivan u SBPOK-u
Politika 10.01.2017
Bivši ministar finansija je u svojstvu građanina odgovarao na pitanja policije u vezi sa prodajom „Mobtela” i povodom navodnih zloupotreba tokom izgradnje Topionice bakra u Boru. Bivši ministar finansija Mlađan Dinkić ispitivan je u Službi za borbu… »
Dinkića saslušali i zbog topionice!
Večernje novosti 10.01.2017
Bivši ministar u Vladi Srbije u utorak više sati ispitivan u policiji. Protiv njega podneto nekoliko krivičnih prijava zbog štetnih ugovora. NEKADAŠNjI ministar u Vladi Srbije Mlađan Dinkić u utorak je više sati ispitivan, u svojstvu građanina, u MUP-u… »
Dinkić: Radujem se kad me pozovu
Danas 10.01.2017
Bivši ministar Mlađan Dinkić sašlušan je u svojstvu građanina u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), a potom je novinarima rekao da je bilo reči o različitim slučajevima, među kojima je i Mobtel. Dinkić, međutim, kaže da ne povezuje… »
Dinkić saslušavan zbog Mobtela
Mondo 10.01.2017
Bivši ministar Mlađan Dinkić se pojavio danas u policiji na saslušanju po pozivu zbog sumnje da je u više navrata zloupotrebio svoj službeni položaj i oštetio budžet Republike Srbije. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Mlađan Dinkić Dinkić je bio na… »
Dinkić: Saslušan sam o više slučajeva
Radio 021 10.01.2017
Bivši ministar Mlađan Dinkić saslušan je danas u svojstvu građanina u SBPOK-u, a potom je novinarima rekao da je bilo reči o različitim slučajevima, među kojima je i Mobtel. On to, međutim, kazao je, ne povezuje sa obustavljanjem postupka protiv… »
Dinkić: Saslušavan sam o MOBTEL-u i slučajevima od pre 16 godina
Nova ekonomija 10.01.2017
Bivši ministar Mlađan Dinkić sašlušan je u svojstvu građanina u SBPOK, a novinarima je rekao da je bilo reči o različitim slučajevima, među kojima je i Mobtel. On, međutim, kazao je, ne povezuje to sa obustavljanje postupka protiv nekadašnjeg vlasnika te… »
Dinkić: Saslušan sam o više slučajeva, pa i Mobtelu
Dnevnik 10.01.2017
Bivši ministar Mlađan Dinkić sašlušan je danas u svojstvu građanina u SBPOK-u, a potom je novinarima rekao da je bilo reči o različitim slučajevima, među kojima je i Mobtel. On to, međutim, kazao je, ne povezuje to sa obustavljanje postupka protiv… »
Mlađan Dinkić posle saslušanja: Pitali su me za Mobtel, ne isključujem uticaj politike
Blic 10.01.2017
Mlađan Dinkić je nakon obavljenog informativnog razgovora u SBPOK-u rekao da su ga pitali za više različitih slučajeva od 2001. do 2012. godine. Najstariji slučaj se desio pre 16 godina, a spomenuo je da su ga pitali i za Mobtel i dodao da su postavljali… »
(Kurir TV) Dinkić posle saslušanja U SBPOK: Istina je na mojoj strani
Kurir 10.01.2017
BEOGRAD - Bivši ministar Mlađan Dinkić saslušan je danas u svojstvu građanina u SBPOK o različitim slučajevima, među kojima je i Mobtel. Dinkić je nakon obavljenog informativnog razgovora koji je trajao nešto više od sat vremena rekao po izlasku da su ga… »
(Kurir TV) završeno saslušanje u SBPOK Dinkić: Pitali su me za Mobtel i još neke privatizacije!
Kurir 10.01.2017
BEOGRAD - Bivši ministar Mlađan Dinkić saslušan je danas u prostorijama SBPOK zbog sumnje da je u više navrata zloupotrebio službeni položaj i oštetio budžet Republike Srbije. Dinkić je nakon obavljenog informativnog razgovora koji je trajao nešto više… »
Dinkić saslušan u SBPOK-u: Ponosan sam na sve što sam radio
N1 Info 10.01.2017
Bivši ministar Mlađan Dinkić sašlušan je u svojstvu građanina u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), a potom je novinarima rekao da je bilo reči o različitim slučajevima, među kojima je i Mobtel. Dinkić, međutim, kaže da ne povezuje… »
Mlađan Dinkić došao na saslušanje u policiju
Nova ekonomija 10.01.2017
Bivši ministar Mlađan Dinkić došao je danas u policiju na saslušanje, nezvanično je rečeno agenciji Beta. Za sada nema zvaničnih informacija o razlozima za saslušanje. Neki beogradski mediji preneli su da je Dinkić pozvan na saslušanje zbog sumnje da je… »
Mlađan Dinkić na saslušanju u policiji
Beta 10.01.2017
Bivši ministar Mladjan Dinkić došao je danas u policiju na saslušanje, nezvanično je rečeno agenciji Beta. Za sada nema zvaničnih informacija o razlozima za saslušanje. Neki beogradski mediji preneli su da je Dinkić pozvan na saslušanje zbog sumnje da je… »
CIK: Dinkić na saslušanju zbog zloupotreba u RTB Bor
Blic 10.01.2017
Bivši ministar Mlađan Dinkić se pojavio danas u policiji na saslušanju po pozivu zbog sumnje da je u više navrata zloupotrebio službeni položaj i oštetio budžet Republike Srbije, saznaje Centar za istraživanje korupcije. Kako se na sajtu CIK-a… »
Vesti dana »
Tramp: „Bez sporazuma blokada iranskih luka će biti nastavljena“
Serbian News Media pre 47 minutajoš 24 povezane
Očekuje nas velika promena nakon toplog i sunčanog vikenda: RHMZ najavljuje zahlađenje i padavine
Mondo pre 22 minutajoš 18 povezanih
"Uzećemo uranijum na ovaj ili onaj način" Tramp najavio nastavak pregovora! Prvi brodovi prolaze kroz moreuz, SAD dozvolile kupovinu sankcionisane ruske nafte!
Kurir pre 12 minutajoš 18 povezanih
Polumaraton i štafetni polumaraton počeli danas u 9 časova, start na Trgu republike u Beogradu
RTV pre 37 minutajoš 15 povezanih
SAD kreće ono pravo! Poznati svi parovi NBA plej-ofa! Jokića čeka paklen put do titule!
Kurir pre 27 minutajoš 14 povezanih