Povezane vesti
DžONSON poručuje Trampu: "Pogledaj šta su Rusi uradili na Balkanu"
Pravda 10.01.2017
Šef britanske diplomatije Boris Džonson ističe da je Britanija rekla Donaldu Trampu da je Rusija sposobna za različite prljave trikove i da ne želi ništa dobro. Kako kaže, to je jasno "iz onoga što su uradili na zapadnom Balkanu". - Ukoliko pogledate šta… »
Šef CIA tvrdi: Obama se preračunao sa Arapima!
Pravda 10.01.2017
Šef britanske diplomatije Boris Džonson ističe da je Britanija rekla Donaldu Trampu da je Rusija sposobna za različite prljave trikove i da ne želi ništa dobro. „Mislim da su u Vašingtonu, uključujući i pojedine predstavnike administracije, imali veoma… »
CIA: Obama se preračunao sa "arapskim prolećem"
Vesti online 10.01.2017
Direktor CIA Džon Brenan smatra da je administracija odlazećeg predsednika SAD Baraka Obame pogrešno predvidela posledice "arapskog proleća", prenosi televizijski kanal CNN. - Mislim da su u Vašingtonu, uključujući i pojedine predstavnike… »
Vesti dana »
Hrvati drhte od straha! Ovako nešto im se nije nikada desilo na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 11 minutajoš 33 povezane
Slom živaca Marsela Bijelse pred kamerama: "Ništa neće ostati za mnom, po tome će me pamtiti"
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih
Šta raditi, a šta izbegavati tokom toplotnog talasa: Saveti doktorke Hitne pomoći (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih
Dvojica najvećih u istoriji i Hrvati koji drhte za plasman - šta nas čeka danas na Mundijalu?
Nova pre 16 minutajoš 19 povezanih