Повезане вести
Јоветић одмах на шпанском: Гледао сам Серанове...
Мондо 10.01.2017
Црногорски репрезентативац изненадио на промоцији у Севиљи, причајући на шпанском језику. Фото: Гиусеппе Беллини/Гуливер/Гетти Имагес Стеван Јоветић је стигао у Севиљу да помогне екипи да избори пласман у Лигу шампиона и… »
Јоветић: Причам добро шпански јер сам гледао сапунице када сам био мали
Моззарт спорт 10.01.2017
И Серанове... Стеван Јоветић представљен је у Севиљи као појачање, а бивши фудбалер Партизана одабрао је број 16. У питању је позајмица до краја сезоне уз опцију куповине за 14.000.000 евра. На конференцији за медије… »
Јоветић потврдио: Андалузијо, ево ме! (фото)
Мондо 10.01.2017
Црногорски фудбалер Стеван Јоветић прелази из Интера у Севиљу. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Мицхаел Стееле Некадашњи фудбалер Партизана Стеван Јоветић исписује нову страницу у својој каријери. Од пролећног дела сезоне… »
Вести дана »
Коме исплатити милионе за Нафтну индустрију Србије а да се не прекрше санкције Русији?
Слободна Европа пре 1 сатјош 68 повезаних
Крени-Промени: Осим Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Радио 021 пре 7 сатијош 17 повезаних
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 3 сатајош 78 повезаних
Полиција је код М. Р. пронашла укупно 95 различитих врста таблета са листе психоактивних супстанци
И Лове Зрењанин пре 2 сатајош 23 повезане