Povezane vesti

Raspust traje u 14 mesta

Večernje novosti sreda, 11. januar 2017.
Mraz, smetovi i hladni radijatori odložili početak rada osnovnih i srednjih škola
UČIONICE osnovnih i srednjih škola u mnogim delovima Srbije i danas su ostale prazne. Zbog odluke da se raspust više ne produžava, ali i mogućnosti da škole i lokalne samouprave ipak same odluče da li će časova biti ili ne -... »

Mnoge škole danas ipak prazne, u nekima skraćeni časovi zbog hladnoće

Blic sreda, 11. januar 2017.
Osnovci i srednjoškolci su se posle produženog raspusta, zbog gripa, vratili danas u škole, a školske uprave su mogle u saradnji sa lokalnim samoupravama zbog virusa, ali i snega da donesu i drugačiju odluku.
Kako je danas saopštilo Ministarstvo prosvete, zbog vanrednih vremenskih uslova, odlukom lokalnih vlasti, nastava u osnovnim i srednjim školama danas nije počela u opštinama: Dimitrovgrad, Babušnica, Žabari, Mionica, Medveđa,... »

Đaci još na raspustu u 15 opština u Srbiji

Politika sreda, 11. januar 2017.
Odlukom lokalnih vlasti zbog vanrednih vremenskih uslova nastava u osnovnim i srednjim školama danas nije počela u 15 opština, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Nastava nije počela u Dimitrovgradu, Babušnici, Žabarima, Mionici, Medveđi, Trgovištu, Surdulici, Vladičinom Hanu, Sjenici, Štrcu,... »

Produžen raspust i skraćeni časovi u pojedinim mestima

RTS sreda, 11. januar 2017.
RTS: Produžen raspust i skraćeni časovi u pojedinim mestima
Zbog vanrednih vremenskih uslova, odlukom lokalnih vlasti, nastava u osnovnim i srednjim školama danas nije počela u opštinama Dimitrovgrad, Babušnica, Žabari, Mionica, Medveđa, Trgovište, Surdulica, Vladičin Han, Sjenica, Štrpce, Gnjilane, Gora, Ivanjica i u gradu Novom Pazaru.
U svim školama u Vranju časovi su skraćeni na 30 minuta, a ista situacija je i u opštini Kladovo, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Takođe 30 minuta traju časovi u svim školama u Priboju i u Osnovnoj školi "Branko Radičević" u... »

Ministarstvo prosvete objavilo listu: Ovo su gradovi u kojima zbog snega nastava nije počela

Kurir sreda, 11. januar 2017.
Zbog vanrednih vremenskih uslova, odlukom lokalnih vlasti, nastava u osnovnim i srednjim školama danas nije počela u opštinama Dimitrovgrad, Babušnica, Žabari, Mionica, Medveđa, Trgovište, Surdulica, Vladičin Han, Sjenice, Štrce, Gnjilane, Gora, Ivanjica i Gradu Novom Pazaru
Na osnovu odluke gradskih vlasti časovi u svim školama u Vranju skraćeni su na 30 minuta, ista situacija je i u opštini Kladovo.Takođe, 30 minuta traju časovi u svim školama u Priboju i u OŠ „Branko Radičević“ u Bujanovcu,... »

Đaci na raspustu u 14 opština u Srbiji

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: Đaci na raspustu u 14 opština u Srbiji
Beograd -- Odlukom lokalnih vlasti zbog vanrednih vremenskih uslova nastava u osnovnim i srednjim školama nije počela u 14 opština, saopštilo je Ministarstvo prosvete.
Nastava nije počela u Dimitrovgradu, Babušnici, Žabarima, Mionici, Medveđi, Trgovištu, Surdulici, Vladičinom Hanu, Sjenici, Štrcu, Gnjilanima, Gori, Ivanjici i Novom Pazaru. "Na osnovu odluke gradskih vlasti časovi u svim školama... »

Ministarstvo prosvete: Nastava nije počela u školama u nekoliko opština

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije je saopštilo da odlukom lokalnih vlasti zbog hladnoće i snega nastava danas nije počela u školama u nekoliko opština i u jednom gradu.
Kako se navodi, nastava nije počela u školama u opštinama - Dimitrovgrad, Babušnica, Žabari, Mionica, Medveđa, Trgovište, Surdulica, Vladičin Han, Sjenice, Štrce, Gnjilane, Gora, Ivanjica, kao i ni u gradu Novom Pazaru. Odlukom... »

Evo koje škole i dalje ne rade

Mondo sreda, 11. januar 2017.
Zbog vanrednih vremenskih uslova, odlukom lokalnih vlasti, nastava u osnovnim srednjim školama danas u pojedini opštinama u Srbiji nije počela.
Foto: Tanjug, Jaroslav Pap Zbog vanrednih vremenskih uslova, odlukom lokalnih vlasti, nastava u osnovnim srednjim školama danas nije počela u opštinama: Dimitrovgrad, Babušnica, Žabari, Mionica, Medveđa, Trgovište, Surdulica,... »

Škole nema ni u Blacu, Babušnici, Dimitrovgradu

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: Škole nema ni u Blacu, Babušnici, Dimitrovgradu
Niš -- Nastava u školama na području Nišavskog okruga počela je jutros na vreme, dok u školske klupe nisu seli učenici u opštinama Blace, Babušnica i Dimitrovgrad.
To je izjavio rukovdilac Školske uprave u Nišu Dragan Gejo. "U tim opštinama na snazi je vanredna situacija. Opština Blace danas bi trebalo da je ukine, a u tom slučaju nastava bi sutra počela", rekao je Gejo za agenciju Beta. On... »

Nastava odložena u Blacu, Babušnici i Dimitrovgradu

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Nastava u školama na području Nišavskog okruga počela je jutros na vreme, dok u školske klupe nisu seli učenici u opštinama Blace, Babušnica i Dimitrovgrad, izjavio je rukovdilac Školske uprave u Nišu Dragan Gejo.
"U tim opštinama na snazi je vanredna situacija. Opština Blace danas bi trebalo da je ukine, a u tom slučaju nastava bi sutra počela", rekao je Gejo za agenciju Beta. On je kazao da se u najvećem broju škola u Nišu nastava odvija... »

Nastava odložena u Blacu, Babušnici i Dimitrovgradu

Blic sreda, 11. januar 2017.
Nastava u školama na području Nišavskog okruga počela je jutros na vreme, dok u školske klupe nisu seli učenici u opštinama Blace, Babušnica i Dimitrovgrad, izjavio je rukovdilac Školske uprave u Nišu Dragan Gejo.
- U tim opštinama na snazi je vanredna situacija. Opština Blace danas bi trebalo da je ukine, a u tom slučaju nastava bi sutra počela - rekao je Gejo za agenciju Beta. On je kazao da se u najvećem broju škola u Nišu nastava... »

Nastava odložena u Blacu, Babušnici i Dimitrovgradu

RTV sreda, 11. januar 2017.
RTV: Nastava odložena u Blacu, Babušnici i Dimitrovgradu
NIŠ - Nastava u školama na području Nišavskog okruga počela je jutros na vreme, dok u školske klupe nisu seli učenici u opštinama Blace, Babušnica i Dimitrovgrad, izjavio je rukovodilac Školske uprave u Nišu Dragan Gejo.
"U tim opštinama na snazi je vanredna situacija. Opština Blace danas bi trebalo da je ukine, a u tom slučaju nastava bi sutra počela", rekao je Gejo za agenciju Beta. On je kazao da se u najvećem broju škola u Nišu nastava odvija... »

Većina škola nastavlja rad, neke mogu da produže raspust

Radio 021 sreda, 11. januar 2017.
Osnovci i srednjoškolci se danas posle produženog raspusta vraćaju u školu, a školske uprave u saradnji sa lokalnim samoupravama mogu da donesu i drugačiju odluku zbog vremenskih uslova i epidemije gripa.
"Škola se nastavlja, s tim što postoji mogućnost da se određene škole i lokalne samouprave konsultuju i vide da li postoje uslovi za nastavak, bilo da je reč o vremenskim uslovima ili gripu. Nikom nismo rekli da treba da se vrati... »

Školarci se vraćaju u klupe, neki još neće

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: Školarci se vraćaju u klupe, neki još neće
Osnovci i srednjoškolci se posle produženog raspusta vraćaju u školu, a školske uprave u saradnji sa lokalnim samoupravama mogu da donesu i drugačiju odluku.
Odlaganje može da se odredi zbog vremenskih uslova i epidemije gripa. Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević rekao je juče Tanjugu da se škola nastavlja, s tim što postoji mogućnost da se određene škole i... »

Ministar Mladen Šarčević: Učenice nam izgledaju kao rakuni

Kurir sreda, 11. januar 2017.
Škola nije mesto gde će srednjoškolke šetati sa pirsinzima, a nastavnice dolaziti u helankama i mini-suknjama, poručio Šarčević
Školski raspust za učenike neće biti dalje produžavan zbog epidemije gripa i vremenskih neprilika, a prvi radni dan je sreda 11. januar, saopštilo je juče Ministarstvo prosvete. Zbog snega i izuzetno hladnog vremena lokalnim... »

Nema zvaničnog produžetka Ministar Šarčević o nastavku školske godine: Škole i opštine odlučuju o raspustu

Večernje novosti sreda, 11. januar 2017.
Ministar prosvete naveo da određene škole i lokalne samouprave treba da se konsultuju i vide da li kod njih postoje uslovi da se u sredu 11. januara krene u školu
NIKOME nije rečeno da mora da se nastavi školska godina u nemogućim uslovima - rekao je ministar prosvete Mladen Šarčević pojašnjavajući odluku Ministarstva da se školska godina nastavi danas i da se raspust ne produžava. On je... »
©2017 Netmark d.o.o.