Povezane vesti

Učinili su sve da vest o pomirenju ne dospe u javnost: Lima i Jarić PONOVO ZAJEDNO i to zahvaljujući NJOJ

Story sreda, 11. januar 2017.
Američki mediji tvrde da su bivši supružnici, Adrijana Lime i Marko Jarić opet u ljubavi i da su u Majamiju proveli božićne i novogodišnje praznike
Srpski košarkaš Marko Jarić i njegova bivša supruga, brazilski top-model Adrijana Lima, ponovo su zajedno! Kako američki mediji prenose, sportista i Viktorijin anđeo rešili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, iako su... »

Evo ko je ponovo spojio Marka Jarića i Adrijanu Limu

Vesti online sreda, 11. januar 2017.
Kako tvrde američki mediji, proslavljeni srpski košarkaš i top model rešili su da nakon tri godine obnove vezu.
Pomirenju je, navodno, "kumovala" Markova sestra Tamara Jarić, koja je veoma bliska s Limom. Jarić je krajem decembra bio u Majamiju, kako bi sa ćerkama Sijerom i Valentinom proveo novogodišnje praznike, pa je susret s bivšom bio... »

Palo pomirenje: Marko Jarić ponovo ljubi Limu?!

Svet sreda, 11. januar 2017.
Američki mediji uhvatili Marka i Adrijanu zajedno! Tvrde da su bivši supružnici opet u ljubavi i da su u Majamiju proveli božićne i novogodišnje praznike Srpski košarkaš Marko Jarić i njegova bivša supruga, brazilski top-model Adrijana Lima, ponovo su zajedno! Kako američki mediji prenose,... »

Palo pomirenje: Evo ko je ponovo spojio Marka Jarića i Adrijanu Limu

Blic sreda, 11. januar 2017.
Kako tvrde američki mediji, proslavljeni srpski košarkaš i top model rešili su da nakon tri godine obnove vezu.
Pomirenju je, navodno, "kumovala" Markova sestra Tamara Jarić, koja je veoma bliska s Limom. arić je krajem decembra bio u Majamiju, kako bi sa ćerkama Sijerom i Valentinom proveo novogodišnje praznike, pa je susret s bivšom bio... »
©2017 Netmark d.o.o.