Putnici leteli po vagonu

Putnici leteli po vagonu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2017.
Iako su odmah nakon sudara dva voza nedaleko od železničke stanice u Novom Sadu, na lice mesta izašle ekipe koje su izvršile uviđaj na mestu nesreće, još uvek se ne zna
tačan uzrok nesreće u kojoj je povređeno 25-oro putnika.Svi putnici povređeni u jučerašnjem sudaru putničkog i teretnog voza kod Novog Sada zbrinuti su i upućeni na kućno lečenje, potvrdile su dežurne službe Kliničkog centra... »

Novi Sad, povređeni u sudaru vozova pušteni kućama

RTS četvrtak, 12. januar 2017.
RTS: Novi Sad, povređeni u sudaru vozova pušteni kućama
Načelnik Urgentne klinike Kliničkog centra Vojvodine Dragan Nikolić izjavio je da su svi povređeni u sudaru vozova na pruzi Sombor - Novi Sad pregledani i dijagnostikovani u rekordno kratkom roku i nakon što su im utvrđene lake telesne povrede pušteni su na kućno lečenje.
Načelnik Dragan Nikolić je na konferenciji za novinare u KC Vojvodine rekao da je prvi povređeni u tom udesu vozova u Urgentni centar došao u 21.06 sati, a da je svih 19 povređnih koji su stigli na Urgentnu kliniku pregledano i... »

Svi povređeni u sudaru vozova pušteni kućama

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2017.
Načelnik Urgentne klinike Kliničkog centra Vojvodine Dragan Nikolić izjavio je danas da su svi povređeni u sudaru vozova na pruzi Sombor - Novi Sad pregledani i dijagnostikovani
u rekordno kratkom roku i nakon što su im utvrđene lake telesne povrede pušteni su na kućno lečenje. Nikolić je danas na konferenciji za novinare u KC Vojvodine rekao da je prvi povređeni u tom udesu vozova u Urgentni centar... »

Povređeni u sudaru vozova kod Novog Sada pušteni na kućno lečenje

Blic četvrtak, 12. januar 2017.
Načelnik Urgentne klinike Kliničkog centra Vojvodine Dragan Nikolić izjavio je danas da su svi povređeni u sudaru vozova na pruzi Sombor - Novi Sad pregledani i dijagnostikovani u rekordno kratkom roku i nakon što su im utvrđene lake telesne povrede pušteni su na kućno lečenje.
Nikolić je danas na konferenciji za novinare u KC Vojvodine rekao da je prvi povređeni u tom udesu vozova u Urgentni centar došao u 21.06 sati, a da je svih 19 povređnih koji su stigli na Urgentnu kliniku pregledano i... »

Svi povređeni u sudaru vozova kod NS pušteni kućama

B92 četvrtak, 12. januar 2017.
B92: Svi povređeni u sudaru vozova kod NS pušteni kućama
Novi Sad -- Svi povređeni u sudaru vozova kod Novog Sada su pregledani i dijagnostikovani i nakon što su im utvrđene lake telesne povrede pušteni na kućno lečenje.
Načelnik Urgentne klinike Kliničkog centra Vojvodine Dragan Nikolić izjavio je na konferenciji za novinare u KC Vojvodine rekao da je prvi povređeni u tom udesu vozova u Urgentni centar došao u 21.06 sati. Prema njegovim rečima,... »

NS: Povređeni u sudaru vozova pušteni kućama

RTV četvrtak, 12. januar 2017.
RTV: NS: Povređeni u sudaru vozova pušteni kućama
NOVI SAD - Načelnik Urgentne klinike Kliničkog centra Vojvodine Dragan Nikolić izjavio je danas da su svi povređeni u sudaru vozova na pruzi Sombor - Novi Sad pregledani i dijagnostikovani u rekordno kratkom roku i nakon što su im utvrđene lake telesne povrede pušteni su na kućno lečenje.
Nikolić je danas na konferenciji za novinare u KC Vojvodine rekao da je prvi povređeni u tom udesu vozova u Urgentni centar došao u 21.06 sati, a da je svih 19 povređnih koji su stigli na Urgentnu kliniku pregledano i... »

Oporavljaju se povređeni u sudaru vozova kod Novog Sada

Blic četvrtak, 12. januar 2017.
Načelnik Urgentne hirurgije u Kliničkom centru Vojvodine doc. dr Dragan Nikolić, koji je bio dežuran sinoć kada je došlo do sudara vozova kod Novog Sada, izjavio je danas da je u tu ustanovu primljeno ukupno 19 pacijanata sa lakšim telesnim povredama.
On je kazao da su u KCV uradili statistiku i da je ona pokazala da su najčešće tupe povrede glave, grudnog koša, kao i o posekotine, ali da je bilo pacijenata sa multiplim povredama, dok su sve to bile lakše povrede. - Prvi... »

Sudar vozova kod Novog Sada - 25 povređenih

Danas četvrtak, 12. januar 2017.
U sudaru putničkog i teretnog voza u Novom Sadu povređeno je 25 ljudi. Do sudara je došlo sinoć oko 19.30 između železničkih stanica Sajlovo i Kisač. Dvadeset jedna osoba je lakše, a četiri teže povređeno u sudaru vozova kod Novog Sada, piše RTS.Među povređenima je i petoro dece. Svi povređeni... »

Novi Sad: Povređeni u sudaru vozova pušteni na kućno lečenje

Večernje novosti četvrtak, 12. januar 2017.
Nakon sinoćnjeg sudara dva voza u blizini Novog Sada, 19 osoba je primljeno na lečenje u Ugrentni centar, ali su svi van opasnosti i pušteni su na kućno lečenje
Nakon sinoćnjeg sudara dva voza u blizini Novog Sada, 19 osoba je primljeno na lečenje u Ugrentni centar, ali su svi van opasnosti i pušteni su na kućno lečenje. Kako je za Betu potvrđeno danas u Kliničkom centru Vojvodine, svim... »

Konačni bilans: 25 povređenih u sudaru vozova

Nova ekonomija četvrtak, 12. januar 2017.
Dvadeset jedna osoba je lakše, a četiri teže povređeno u sudaru vozova kod Novog Sada, piše RTS. Svi povređeni putnici u sudaru dva voza na pruzi Novi Sad - Sombor, u blizini Novog Sada, zbrinuti su i upućeni kućama, rekao je dežurni lekar Urgentnbog centra Vojvodine Dragan Vulin. On je to izjavio... »

Novi Sad: Povređeni u sudaru vozova pušteni na kućno lečenje

Novi magazin četvrtak, 12. januar 2017.
Nakon sinoćnjeg sudara dva voza u blizini Novog Sada, 19 osoba je primljeno na lečenje u Ugrentni centar, ali su svi van opasnosti i pušteni su na kućno lečenje.
Kako je za Betu potvrđeno danas u Kliničkom centru Vojvodine, svim povređenima je ukazana lekarska pomoć, nakon čega su otpušteni. Na železničkoj pruzi Beograd-Novi Sad sinoć oko 20 sati se dogodila nesreća u kojoj su se sudarila... »

Svi povređeni u sudaru vozova pušteni na kućno lečenje

N1 Info četvrtak, 12. januar 2017.
Svi povređeni u železničkoj nezgodi kod Novog Sada pušteni su na kućno lečenje.
Kako javlja reporter N1, prvobitno su u bolnicu prevezene 22 osobe, ali u toku noći javile su se još tri. Međutim, svi putnici su bili van životne opasnosti. Među njima bilo je i dece, ali i u Dečjoj klinici je potvrđeno da su i... »

Sudar VOZOVA: Svih 22 povređenih, među kojima i petoro dece, pušteni na kućno lečenje

Blic četvrtak, 12. januar 2017.
Nakon sinoćnjeg sudara dva voza u blizini Novog Sada, 19 osoba je primljeno na lečenje u Ugrentni centar, ali su svi van opasnosti i pušteni su na kućno lečenje.
Kako je za Betu potvrđeno danas u Kliničkom centru Vojvodine, svim povređenima je ukazana lekarska pomoć, nakon čega su otpušteni. SUDAR VOZOVA Železnička nesreća na pruzi kod Novog Sada, povređene 22 osobe, među njima i petoro... »

Svi povređeni u sudaru vozova kod Sajlova pušteni iz bolnice

Moj Novi Sad četvrtak, 12. januar 2017.
Putnički voz koji polazi iz Novog Sada za Sombor preko Vrbasa i Kule sudario se sinoć oko 19.30 s teretnim vozom. Prema prvim informacijama iz Ministarstva saobraćaja, putnički voz udario je brzinom od 15 kilometara na sat u poslednji vagon teretnog voza koji se nalazio ispred njega. Nesreća se... »

Novi Sad: Svi povrijeđeni u sudaru vozova pušteni kući

Al Jazeera četvrtak, 12. januar 2017.
Putnički voz udario je brzinom od 15 kilometara na sat u posljednji vagon teretnog voza koji je bio ispred njega.
Svi povrijeđeni putnici u sudaru dva voza na pruzi Novi Sad - Sombor, u blizini Novog Sada, zbrinuti su i upućeni kućama, rekao je dežurni ljekar Urgentnnog centra Vojvodine Dragan Vulin, prenosi agencija Tanjug. On je to izjavio... »

Sudar vozova: Železnička nesreća na pruzi kod Novog Sada, povređene 22 osobe, među njima i petoro dece

Blic četvrtak, 12. januar 2017.
Putnički voz koji polazi iz Novog Sada za Sombor preko Vrbasa i Kule sudario se sinoć oko 19.30 sa teretnim vozom u novosadskom prigradskom naselju Sajlovo.
Prema prvim informacijama povređene su 22 osobe, uključujući i petoro dece, a do sudara je, najverovatnije, došlo zbog loših vremenskih uslova i slabe vidljivosti. - Svi povređeni putnici u sudaru dva voza na pruzi Novi Sad -... »

U železničkoj nesreći kod Novog Sada povređeno 25 ljudi

SEEbiz četvrtak, 12. januar 2017.
NOVI SAD - Teretni i putnički voz sudarili su se u sredu uveče oko 19.30 u novosadskom prigradskom naselju Sajlovo.
Iako je prvobitno javljeno da su u sudaru povređene 22 osobe, neki su se kasnije javili u Urgentni centar pa je ukupan broj povređenih porastao na 25. Kako saznaje N1, 19 osoba je primljeno u Urgentni centar, pet u Dečiju... »

Nesreća kod Novog Sada, povređeni dobro! (foto)

Mondo četvrtak, 12. januar 2017.
Posle velike železničke nesreće kod Novog Sada, u kojoj je povređeno ukupno 25 osoba, saobraćaj na međunarodnoj pruzi od Novog Sada ka Subotici i Budimpešti je u potpunom prekidu.
Dvadeset jedna osoba je lakše, a četiri teže povređeno u sudaru vozova kod Novog Sada, saznaje RTS u novosadskoj Hitnoj pomoći. Među povređenima ima i petoro dece. Prema poslednjim informacijama, koje prenosi Tanjug, svi putnici... »

Svi povređeni u sudaru vozova kod Novog Sada pušteni iz bolnice

Radio 021 četvrtak, 12. januar 2017.
Svi putnici povređeni u sudaru dva voza kod Novog Sada zbrinuti su i upućeni kućama, rekao je dežurni lekar Urgentnog centra Dragan Vulin.
On je to izjavio u razgovoru sa direktorima preduzeća "Infrakstruktura", "Srbijavoz" i "Srbijakargo" koji su došli da posete povređene. Portparol Dečije bolnice Dušan Vuković rekao je za 021.rs da je u tu bolnicu primljeno petoro... »

U sudaru vozova 25 povređenih, među njima petoro dece

B92 četvrtak, 12. januar 2017.
B92: U sudaru vozova 25 povređenih, među njima petoro dece
Novi Sad -- Dvadeset jedna osoba je lakše, a četiri teže povređeno u sudaru vozova kod Novog Sada, piše RTS.
Svi povređeni putnici u sudaru dva voza na pruzi Novi Sad - Sombor, u blizini Novog Sada, zbrinuti su i upućeni kućama, rekao je dežurni lekar Urgentnbog centra Vojvodine Dragan Vulin. On je to izjavio u razgovoru sa direktorima... »

Foto sudar vozova kod Novog Sada: Povređene 24 osobe, među kojima i petoro dece

Večernje novosti četvrtak, 12. januar 2017.
U sudaru putničkog i teretnog voza u sredu uveče oko 19.30 časova na pruzi kod Novog Sada, povređene su 24 osobe među kojima je i petoro dece
U SUDARU putničkog i teretnog voza u sredu uveče oko 19.20 časova na pruzi kod Novog Sada, povređene su 24 osobe među kojima je i petoro dece. Svi povređeni su zbrinuti na licu mesta, posle čega su kolima hitne pomoći preveženi u... »
©2017 Netmark d.o.o.