Suprug iz pritvora doveden na groblje

Suprug iz pritvora doveden na groblje

Vesti online četvrtak, 12. januar 2017.
U prisustvu velikog broja Novopazaraca, rodbine i prijatelja, u porodičnoj grobnici u naselju Šestovo juče je sahranjena Danijela Pantović (38) koju je u ponedeljak uveče nepažnjom u porodičnoj kući hicem iz lovačke puške ubio suprug Vladan Pantović (47).
Poslednjem ispraćaju nesrećne Danijele prisustvovao je i njen suprug Vladan koji je pritvoren i koji je na groblje doveden iz novopazarskog iz zatvora. Njemu je, zbog sumnje da je počinio ubistvo iz nehata, određeno policijsko... »

Slučajno ubio ženu dok je kuvala kafu: Jeziv splet okolnosti zbog kojih je Danijela preminula

Kurir četvrtak, 12. januar 2017.
Vladan Pantović (47) iz Novog Pazara prisustvovao poslednjem ispraćaju supruge Danijele, koju je slučajno usmrtio iz puške
NOVI PAZAR - Vladan Pantović (47) iz Novog Pazara, koji je hicem iz lovačke puške slučajno ubio svoju suprugu Danijelu (38), juče je nakratko pušten iz policijskog pritvora kako bi prisustvovao njenoj sahrani. MUP je prihvatio... »

Tragedija koja slama srce: "Pre par dana su bili kao zaljubljeni tinejdžeri, a sada sahranjujemo Danijelu"

Blic četvrtak, 12. januar 2017.
Uz prisustvo nekoliko stotina rođaka, prijatelja i komšija, Danijela Pantović (38), majka troje dece koju je nehatom ubio suprug Vladimir (47), sahranjena je danas na pravoslavnom groblju u novopazarskom naselju Šestovo.
Od Danijele se oprostio i njen suprug, koji je zbog sahrane pušten iz pritvora. Skrhan bolom Vladimir je ćutke išao iza automobila sa kovčegom, a prijatelji su ga suzdržavali kako se ne bi srušio. Dok je kovčeg spuštan u... »

Tragedija u Novom Pazaru muž iz pritvora na sahranu supruge: Čitavog života nosiće Danijelu na duši i patiće zbog nje

Večernje novosti četvrtak, 12. januar 2017.
Danijela Pantović ispraćena na večni počinak U Novom Pazaru
U prisustvu velikog broja Novopazaraca, rodbine i prijatelja, u porodičnoj grobnici na novopazarskom groblju Šestovo u sredu je sahranjena Danijela Pantović (38) koju je u ponedeljak uveče nepažnjom, u porodičnoj kući u naselju Jalija, lovačkom puškom ubio suprug... »
©2017 Netmark d.o.o.